Εφημερίδα Κοινωνική

Αρρωστημένα μυαλά! Σκόρπισαν πρόκες στο γήπεδο 11×11 του ΣΕΦ

 Breaking News

Αρρωστημένα μυαλά! Σκόρπισαν πρόκες στο γήπεδο 11×11 του ΣΕΦ
04 Δεκεμβρίου 2023

Μικροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που είχαν προπόνηση, όταν πάτησαν το πόδι τους στο ταρτάν διαπίστωσαν ότι το μεγαλύτερο μέρος του, ήταν γεμάτο με διάσπαρτες πρόκες!

Το συμβάν στηλίτευσε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιώς Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε:

«Ένα πρωτοφανές και εξαιρετικά επικίνδυνο θέαμα αντίκρισαν οι προπονητές και τα παιδιά των ακαδημιών που πήγαν το πρωί στο γήπεδο 11×11 στο ΣΕΦ για να κάνουν την προπόνηση τους! Κάποιο προφανώς αρρωστημένο μυαλό, αποφάσισε εχτές το βράδυ να γεμίσει με καρφιά το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου, ενός γηπέδου που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν παιδιά!!! Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν είχαν προσέξει και ξεκινούσαν την προπόνηση! Είναι πραγματικά λυπηρό να συνειδητοποιείς ότι κάποιοι δε σέβονται όχι μόνο την δική μας προσπάθεια να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, αλλά περισσότερο δε σέβονται την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών που τις χρησιμοποιούν!»

προκες


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ