Εφημερίδα Κοινωνική

Saronic Ferries: Παράταση δρομολογίων από Πειραιά προς Μέθανα και Πόρο, για το μήνα Νοέμβριο

 Breaking News

Saronic Ferries: Παράταση δρομολογίων από Πειραιά προς Μέθανα και Πόρο, για το μήνα Νοέμβριο
31 Οκτωβρίου 2023

Η Saronic Ferries παρατείνει τα προγραμματισμένα δρομολόγια του στόλου της από Πειραιά προς Μέθανα και Πόρο με στόχο τη διευκόλυνση μόνιμων κατοίκων, τουριστών και επαγγελματιών οδηγών οι οποίοι, λόγω των κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο της Λεωφόρου Επιδαύρου, υφίστανται ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους. «Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επιβατηγού κοινού, τα δρομολόγια της Saronic Ferries προς/ από Μέθανα και Πόρο για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου διαμορφώνονται ως εξής:

Παρασκευή 3 και 10 Νοεμβρίου: επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά στις 11:25 προς Αίγινα/ Μέθανα/ Πόρο και επιστροφή από Πόρο 14:45, από Μέθανα 15:25, προς Αίγινα – Πειραιά.

Σάββατο 4 και 11 Νοεμβρίου: επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά στις 13:15 προς Αίγινα/ Μέθανα/ Πόρο και επιστροφή από Πόρο 16:10, από Μέθανα 16:45 προς Αίγινα – Πειραιά.

Κυριακή 5 και 12 Νοεμβρίου: επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά στις 10:00 προς Αίγινα/ Μέθανα/ Πόρο και επιστροφή από Πόρο 15:15, από Μέθανα 15:50 προς Αίγινα – Πειραιά.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης αποκατάστασης του οδικού δικτύου, η Saronic Ferries παραμένει ανοιχτή σε ενδεχόμενο νέων τροποποιήσεων των δρομολογίων της προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διακίνηση του κοινού των προορισμών που εξυπηρετεί».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ