Εφημερίδα Κοινωνική

Έδρα του Εθνικού στο ΣΕΦ για τη νέα χρονιά – Δόθηκε λύση και χρηματοδότηση από το Δήμο Πειραιά, σε συνεργασία με τις διοικήσεις ΣΕΦ, Εθνικού και ΟΠΑΝ

 Breaking News

Έδρα του Εθνικού στο ΣΕΦ για τη νέα χρονιά – Δόθηκε λύση και χρηματοδότηση από το Δήμο Πειραιά, σε συνεργασία με τις διοικήσεις ΣΕΦ, Εθνικού και ΟΠΑΝ
03 Οκτωβρίου 2023

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ (σ.σ. θα διαβάσετε αναλυτικά τις επόμενες μέρες), αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που υπήρξε για την έδρα του Εθνικού, στο πλαίσιο και της συνέντευξης που είχε προγραμματιστεί την Τρίτη το μεσημέρι στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Μώραλης είπε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για το θέμα:

«O Εθνικός έχει δυο ζητήματα. Ένα ότι δεν έχει έδρα να αγωνιστεί τώρα και ένα ότι δεν έχει δικό του γήπεδο. Εμείς λύνουμε το πρώτο άμεσο ζήτημα του Εθνικού, να βρει δηλαδή μια έδρα μέσα στην πόλη και να μην πηγαίνει εδώ και ‘κει να παίζει! Και θα είναι η έδρα του στο ΣΕΦ. Ο Δήμος Πειραιά θα δώσει 400.000 να μπει μια κερκίδα 1.500 ατόμων, να φτιαχτούν οι υποδομές, π.χ. φώτα κτλ και ότι άλλο χρειάζεται για να πάρει άδεια και θα παίξει ο Εθνικός εκεί από 1/1/2024. Είναι μια συνεργασία του ΣΕΦ, του Δήμου Πειραιά, του ΟΠΑΝ και του Εθνικού.

Φυσικά, για να μη γίνει παρεξήγηση μιλάμε για έδρα αγωνιστική, θα συνεχίσουν δηλαδή και τα άλλα σωματεία να προπονούνται στο ΣΕΦ, κανονικά και να απολαμβάνουν καλύτερες υποδομές. Από εκεί και πέρα, έχοντας κερδίσει το χρόνο με αυτή μας την κίνηση, θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε το μεγάλο στόχο μας για να γίνει το γήπεδο του Εθνικού στο Σχιστό. Εκεί έχουμε μια αντιδικία με το Δημόσιο, αλλά μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτό, όλοι θα είμαστε πιο ήσυχοι, διότι ο Εθνικός θα παίζει μέσα στην πόλη του».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ