Εφημερίδα Κοινωνική

Παπαγεωργίου Νίκος: Η υπηρεσία “Ιn Town Check In” τονώνει την τοπική οικομία

 Breaking News

Παπαγεωργίου Νίκος: Η υπηρεσία “Ιn Town Check In” τονώνει την τοπική οικομία
21 Ιουλίου 2023

«Ο Πειραιάς μας, με τις κατάλληλες ενέργειες, μετατρέπεται  από ένα κοινό λιμάνι σε σημαντικό σταθμό που αναβαθμίζει συνολικά την τουριστική εμπειρία στη χώρα μας», δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πειραιά και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου.

Ο κος Παπαγεωργίου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας καινοτόμου υπηρεσίας  «In Town Check In» στο λιμάνι του Πειραιά, η οποία επιτρέπει πλέον σε ταξιδιώτες και κατοίκους της πόλης να κάνουν check in της πτήσης τους από τον Πειραιά, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη διαδρομή τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ακόμα και με ενδιάμεσες στάσεις μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Αυτή η νέα υπηρεσία δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τονώνει την τοπική οικονομία, καθώς όσοι μετακινούνται προς το αεροδρόμιο αυτομάτως αποδεσμεύονται από τις αποσκευές τους και μπορούν να κάνουν άνετα τη βόλτα τους στην πόλη», εξήγησε ο κος Παπαγεωργίου.

123

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Υπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας με την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ενώ το παρών έδωσαν επίσης εκπροσώποι της Ναυτιλίας αλλά και των Αερομεταφορών.

195

 

*Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμός «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη, στις περιοχές Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Περάματος


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ