Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Αράπης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη – «Συνεχίζουμε μαζί την αναβάθμιση του Πειραιά μας. Όπως ακριβώς του αξίζει»

Δημήτρης Αράπης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη – «Συνεχίζουμε μαζί την αναβάθμιση του Πειραιά μας. Όπως ακριβώς του αξίζει»
27 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη είναι ο Δημήτρης Αράπης.

Προλογίζοντας την υποψηφιότητά του, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Χαίρομαι που ολοένα και περισσότεροι αξιόλογοι Πειραιώτες, συντάσσονται με τον Πειραιά Νικητή όπως είναι ο Δημήτρης Αράπης, με τον οποίο έχω μια εποικοδομητική συνεργασία με θετικά αποτελέσματα τα τελευταία 4 χρόνια, καθώς είναι Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού. Είναι σημαντικό νέοι άνθρωποι με γνώσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς να ενδιαφέρονται για τα κοινά της πόλης μας και να επιθυμούν να συμβάλουν, ώστε να συνεχίσει να είναι ο Πειραιάς μια πόλη με ανάπτυξη, με ευημερία, μια πόλη που θα συνεχίσει να κάνει βήματα προόδου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δ. Αράπης παραθέτει κάποια στοιχεία του αξιόλογου βιογραφικού του:

«Γεννήθηκα το 1984 στον Πειραιά και έχω καταγωγή από τον Άγιο Κυπριανό της Ανατολικής Μάνης. Είμαι παντρεμένος και ζω στο Νέο Φάληρο του Πειραιά. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2008 και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA in Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το 2017.

Από την αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας και για περίπου 14 χρόνια εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός με έδρα τον Πειραιά. Από το 2015 μέχρι σήμερα είμαι πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2017 είμαι εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

Συνδικαλιστικά η διαδρομή μου ξεκίνησε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ της οποίας υπήρξα μέλος από το 2003 έως το 2008. Υπήρξα μέλος του συμβουλίου σχολής από το 2005 έως το 2007. Ήμουν εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ για το διάστημα 2010-2013. Το ίδιο διάστημα διετέλεσα γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέου Φαλήρου. Το Νοέμβριο του 2013 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων όπου επανεκλέχθηκα το 2016 έως το 2020.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκα κοινοτικός σύμβουλος της Γ δημοτικής κοινότητας Πειραιά .Διετέλεσα πρόεδρος της Γ Δημοτικής κοινότητας για τα έτη 2011,2012.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος και από το Νοέμβριο του 2019 έχω οριστεί Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού θέση την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα.

Τα 4 αυτά χρόνια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη ,έγιναν καθοριστικά έργα στους τομείς αρμοδιότητάς μου και τέθηκαν τα θεμέλια για ακόμη περισσότερα.

Η ανοδική πορεία πρέπει να συνεχιστεί, έτσι ώστε ο Πειραιάς να γίνει αυτός που όλοι επιθυμούμε. Γνώμονάς μου από την αρχή της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι το καλύτερο για την πόλη μου. Και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι».

αραπης νεα

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ