Εφημερίδα Κοινωνική

Market Pass: Ποιοι θα λάβουν πρώτοι το ποσό αύριο, 3 Μαρτίου -Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

 Breaking News

Market Pass: Ποιοι θα λάβουν πρώτοι το ποσό αύριο, 3 Μαρτίου -Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
02 Μαρτίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Market Pass, γνωστό και ως κάρτα αγορών.

Η πλατφόρμα για το Market Pass θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όσοι δικαιούχοι υπέβαλλαν, ωστόσο, την αίτησή τους μέχρι την Τρίτη που πέρασε (28 Φεβρουαρίου), θα λάβουν τα χρήματα αύριο, Παρασκευή, 3 Μαρτίου.

Επίσης οι πολίτες που θα ζητήσουν να τους πιστωθεί το ποσό σε ψηφιακή κάρτα θα λάβουν ποσό που αντιστοιχεί σε δύο μήνες, ενώ όσοι προτιμήσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, το ποσό θα αντιστοιχεί σε τρεις μήνες.

«Βροχή» αιτήσεων για το Market Pass

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι καταναλωτές για το Market Pass είναι ότι μέχρι το Σάββατο που πέρασε οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια.

Οι καταβολές των χρημάτων, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, θα γίνουν στις 3 Μαρτίου. «Όποιος επιλέξει την άυλη κάρτα θα πάρει το 100% του ποσού, στον κάθε μήνα που τρέχει. Όποιος επιλέξει κατάθεση στο λογαριασμό του θα λάβει το ποσό μειωμένο κατά 20% σε δύο δόσεις» ανέφερε ο κ. Παπαθανάσης.

Επίσης, διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα λήγει στο τέλος Ιουλίου, αλλά το μηνιαίο ποσό αθροίζεται, δεν χάνεται και μπορεί κάποιος να κάνει χρήση του market pass έως τέλος Αυγούστου. «Το market pass επιστρέφει το 10% από τις αγορές όποιου το χρησιμοποιεί και αφορά στο 85% των συμπολιτών μας» δήλωσε.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ