Εφημερίδα Κοινωνική

Με ξεχωριστή λαμπρότητα τα φετινά 9α ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 Breaking News

Με ξεχωριστή λαμπρότητα τα φετινά 9α ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
14 Δεκεμβρίου 2022

Στον όμορφο χώρο του Μεγάρου Μουσικής για 9η συνεχή χρονιά οι Δήμαρχοι της Αττικής τίμησαν προσωπικότητες, φορείς και Δημάρχους που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι βραβεύσεις έγιναν μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης αφού τα τιμώμενα πρόσωπα και το έργο τους με την ξεχωριστή σφραγίδα του καθενός στον τομέα του, άγγιξαν τις καρδιές του πολυπληθούς ακροατηρίου.

Η βράβευση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνου Φλώρου, παρουσία του συνόλου της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων δημιούργησε συναισθήματα πατριωτισμού και εθνικής υπερηφάνειας. Το πλούσιο βιογραφικό του Στρατηγού, μαζί με το βίντεο της πορείας του και τον εμπνευσμένο λόγο του, ενθουσίασαν το κοινό, ενισχύοντας την απόλυτη εκτίμηση και εμπιστοσύνη που είναι διάχυτη στο πρόσωπό του.

Η αναβίωση των δραματικών σκηνών του πρόσφατου ναυαγίου των Κυθήρων, με την βράβευση των κατοίκων των Κυθήρων, στο όνομα του Δήμου Κυθήρων, ανέδειξε στην μνήμη όλων, τα πλούσια αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που τρέφουν στο σύνολο τους οι Έλληνες προς το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στους δυστυχείς πρόσφυγες.

Σε κλίμα περηφάνιας και συγκίνησης η βράβευση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη δις πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην υπενθύμισε σε όλους, ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα από αυτή που προβάλλεται την περίοδο αυτή στην Ευρώπη. Η Ελλάδα της αριστείας, της προσπάθειας, της σεμνότητας και της επιτυχίας.

Την πλακέτα βράβευσης της ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. παρέλαβαν ο Πρόεδρός της κ. Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Κων/νος Ξιφαράς που δέχτηκαν και τα συγχαρητήρια για τις σπουδαίες δράσεις της εταιρίας στο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με αποκορύφωμα τη πρόσφατη διάθεση του ποσού των 170 εκ. ευρώ για την ανακούφιση των νοικοκυριών από την μεγάλη αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου.

Η βραδιά των ΒΡΑΒΕΙΩΝ κορυφώθηκε με τη βράβευση τεσσάρων (4) εμβληματικών Δημάρχων που άφησαν μεγάλο έργο στις τοπικές κοινωνίες στην μακρά αυτοδιοικητική τους πορεία μερικοί δε εξ αυτών συνεχίζουν να προσφέρουν ακόμα άοκνα τις υπηρεσίες τους στην Αυτοδιοίκηση.

Βραβεύτηκαν ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης και Αντιπρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α., ο κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος πρ. Δήμαρχος Περιστερίου, ο κ. Νίκος Ταμπακίδης πρ. Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης.

Την βραδιά πλαισίωσαν με έξοχο και ποιοτικό τρόπο η σοπράνο κα Μίνα Πολυχρόνου και η σολίστ πιάνου κα Μιμή Ρουφογάλη που απέσπασαν και τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτής κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Βουλευτής κα Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έστειλε μαγνητοσκοπημένο θερμό μήνυμα συγχαρητηρίων στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. και Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ συνεχάρησαν και τους βραβευθέντες για το πλούσιο έργο τους.

Παρέστησαν πλήθος Δημάρχων πρώην και νυν και αιρετοί της Αυτοδιοίκησης.

Την παρουσίαση των ΒΡΑΒΕΙΩΝ έκανε με απόλυτη επιτυχία ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Λαιμός ενώ την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν ο Παύλος Καμάρας και η γραμματέας της ΕΝ.Δ.Α. κα Κάλυ Αναγνωστοπούλου.

DSC_3022

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ