Εφημερίδα Κοινωνική

Γιορτινά «λεωφωτεία» στον Άλιμο – Δείτε βίντεο

Γιορτινά «λεωφωτεία» στον Άλιμο – Δείτε βίντεο
21 Δεκεμβρίου 2022

Το πανέμορφο παραλιακό προάστιο λάμπει με χρώματα και φώτα, αλλά και χρήσιμες, έξυπνες εφαρμογές, που κάνουν τoν παραδοσιακό εορταστικό στολισμό… ακόμη φωτεινότερα.

Τα τρία δημοτικά λεωφορεία του Αλίμου, όλες τις γιορτές, θα πηγαινοφέρνουν τους δημότες όχι μόνο δωρεάν, όπως πάντα, αλλά και… πεφωτισμένους με εκατοντάδες λαμπάκια, τα οποία όμως δεν επιβαρύνουν την κατανάλωση ενέργειας, αφού τροφοδοτούνται από τη… μπαταρία των αυτοκινήτων!

Τα «απαστράπτοντα» αυτά… λεωφωτεία μεταφέρουν το κλίμα και την εορταστική διάθεση σε όλη τη διαδρομή τους, «δένοντας» με την ιδιωτική πρωτοβουλία, που φέτος κάνει θαύματα, από αυλές και μπαλκόνια.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε σχετικά: «Οι συμπολίτες μας αισθάνονται την ανάγκη να γιορτάσουν τις μέρες που έρχονται με χρώματα, φως και ήχους, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη γιορταστική νότα στον στολισμένο Άλιμο. Φέτος κάνουμε διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος, του χρόνου ίσως να κάνουμε και διαγωνισμό για το καλύτερα στολισμένο σπίτι της πόλης μας».

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ