Εφημερίδα Κοινωνική

Πατούλης: Θα είναι ξανά υποψήφιος στην Π. Αττικής – Τι είπε για τις παρακολουθήσεις

 Breaking News

Πατούλης: Θα είναι ξανά υποψήφιος στην Π. Αττικής – Τι είπε για τις παρακολουθήσεις
10 Νοεμβρίου 2022

Την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στο Κέντρο» του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά. Παράλληλα ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως οι σχέσεις του και η συνεργασία του με την κυβέρνηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο, εστίασε στη σημασία να γίνει το κράτος πιο επιτελικό, αναφέρθηκε στο όραμά του να γίνει η Αττική μία περιφέρεια-πρότυπο ανάπτυξης και ευζωίας και σχολίασε ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων και στα σχετικά δημοσιεύματα που φέρουν και τον ίδιο να συμπεριλαμβάνεται στα πρόσωπα που παρακολουθούνταν, ο Περιφερειάρχης σχολίασε μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να δοθεί η απαραίτητη τεκμηρίωση από όσους έφεραν το θέμα στην επικαιρότητα, προκειμένου η δικαιοσύνη να μπορέσει να επιτελέσει το έργο της και να αποδώσει ευθύνες εκεί που αναλογούν, εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Σε διαφορετική περίπτωση, απλώς δημιουργείται και διαιωνίζεται ένα κλίμα τοξικότητας η οποία το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι έλλειψη κεφαλαίων και επενδύσεων, έλλειψη ανάπτυξης, έλλειψη θέσεων εργασίας. Δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθεί κανείς τον Περιφερειάρχη Αττικής, το τηλέφωνό μου είναι το ίδιο εδώ και 25 χρόνια, είναι ανοικτό για κάθε πολίτη που θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μου. Θεωρώ αδιανόητο ο Περιφερειάρχης Αττικής να παρακολουθείται από τον οποιονδήποτε. Το θέμα αυτή τη στιγμή διερευνάται από τη δικαιοσύνη και το παρακολουθούμε. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ