Εφημερίδα Κοινωνική

Πέταξαν πέτρες κατά των εθελοντών σε σταθμό πυρόπληκτων ζώων

 Breaking News

Πέταξαν πέτρες κατά των εθελοντών σε σταθμό πυρόπληκτων ζώων
22 Ιουλίου 2022

Ο σταθμός των πυρόπληκτων ζώων στο Γαλάτσι, στον οποίο βρήκαν καταφύγιο δεκάδες ζώα που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να ξεφύγουν από την ολέθρια πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη, δέχτηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εθελοντές, η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά το βράδυ, όταν ο χώρος της γραμματείας άρχισε να δέχεται πέτρες από το σημείο που βρίσκεται ψηλά στο λατομείο.

Περίπου 15 άτομα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, τα οποία κινδύνευσαν να τραυματιστούν από την επίθεση.

Οι εθελοντές κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, ενώ μία ομάδα άρχισε να ελέγχει τον χώρο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό, ο οποίος έχει τρεις εισόδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα κατάφερε να εντοπίσει δύο άτομα, τα οποία όμως έγιναν «καπνός» και εξαφανίστηκαν με το μηχανάκι τους από την περιοχή.

Οι επιθέσεις όμως συνεχίστηκαν και η αστυνομία ξαναέκανε την εμφάνισή της, ενώ μία ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στις 5:00 και άρχισε να ελέγχει το σημείο.

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη και εξαπλώθηκε γρήγορα στις γύρω περιοχές τα πυρόπληκτα ζώα μεταφέρθηκαν στον σταθμό στο Γαλάτσι, όταν ο σταθμός της Παλλήνης εκκενώθηκε λόγω της φωτιάς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ