Εφημερίδα Κοινωνική

Κοινωνική ευαισθησία από τους ανθρώπους των ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

Κοινωνική ευαισθησία από τους ανθρώπους των ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ
24 Μαρτίου 2022

Συμβαίνουν πολλά άσχημα πράγματα γύρω μας και οι άνθρωποι που αποτελούν τους ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ δεν μένουν ασυγκίνητοι! Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Ηλίας, δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

«Φέτος διανύουμε μια δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις και βλέπουμε καθημερινά να «φεύγουν» αγαπημένοι άνθρωποι από κοντά μας. Πρόσφατα χάσαμε τον σπουδαίο Γιώργο Καλαφατά, τον άνθρωπο που ζούσε και ανέπνεε για τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Σταύρου Κεκάκου! Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και για τις δύο αυτές απώλειες και θέλω πραγματικά να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στον ποδοσφαιριστή μας και στους συγγενείς του Γιώργου…

Όσον αφορά την ομάδα, είμαστε σε πολύ καλό σημείο παρ” όλο που η χρονιά οδεύει προς το τέλος και ουσιαστικά δεν έχουμε στόχους αφού έχουμε εξασφαλίσει εδώ και πολλές αγωνιστικές την παραμονή μας. Έχουμε αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και μακάρι να είναι μια καλύτερη χρονιά και για εμάς, αλλά και για όλους τους ανθρώπους».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ