Εφημερίδα Κοινωνική

Τέλος στην υπόθεση Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας – Το χρονικό της υπόθεσης

Τέλος στην υπόθεση Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας – Το χρονικό της υπόθεσης
01 Νοεμβρίου 2021

Στον απόηχο του ανεκδιήγητου βίντεο που ανέβασε στα social media ο Τάσος Ξιαρχό και των αντιδράσεων που προκλήθηκαν, ο χορογράφος βρέθηκε στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., που τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό αγνοείται.

«Πήρα χάπια, δεν σας λέω πού είμαι»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μήνυμά του ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρει: «Είμαι εν ζωή, πήρα χάπια, λιποθύμησα και κάποια στιγμή συνήλθα». Ο Τάσος Ξιαρχό, όμως, στις πολλαπλές ερωτήσεις για το πού βρίσκεται, δεν απαντά σε κανέναν. Κανείς, δηλαδή, από την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο χορογράφος.

Η επιστροφή και η προκλητική του αναφορά στη Δανάη Μπάρκα

Ο νεαρός χορογράφος επανεμφανίστηκε με ένα βίντεο στο TIkTok όπου καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε στο TikTok video ο Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος.

Όμως σύντομα, ο Τάσος Ξιαρχό επανήλθε με νέα, προκλητική ανάρτηση: Η τελευταία φράση στο… μανιφέστο του ήταν αυτή που άφησε και τις πιο άσχημες εντυπώσεις, ίσως και χειρότερες από όλα τα βίντεο που ανέβαζε χθες. «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια» έγραψε, δείχνοντας τελικά πως δεν έμαθε τίποτα από όλη αυτή την περιπέτεια…

Η νοσηλεία του

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχει μεταφερθεί ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και το θρίλερ που ακολούθησε για τον εντοπισμό του.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ