Εφημερίδα Κοινωνική

Γιορτή νεολαίας στον Πειραιά

 Breaking News

Γιορτή νεολαίας στον Πειραιά
04 Οκτωβρίου 2021

Συναυλία με τους Κρητικούς καλλιτέχνες Μιχάλη και Αλέξανδρο Τζουγανάκη,  πραγματοποίησε ο  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2021 στον πεζόδρομο που βρίσκεται στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Τη βραδιά άνοιξε η Αντιπρόεδρος του σωματείου, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του. Το χορευτικό της Αδελφότητας πήρε την σκυτάλη, παρουσιάζοντας χορούς της λεβεντογένας. Ακολούθησε μεγάλη συναυλία η οποία κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι κοπελιές του σωματείου πέρασαν με δίσκους δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν ένα κρητικό κέρασμα. Ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε με τους κρητικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι μεταξύ άλλων δήλωσαν παρόντες σε ότι οι σεισμόπληκτοι συμπατριώτες τους χρειαστούν.

Ήταν ένας όμορφο αντίο στον Σεπτέμβρη και ένα μουσικό καλωσόρισμα στον Οκτώβρη, που προετοίμαζε δυναμικά την είσοδό του με εμφανή πτώση της θερμοκρασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ