Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδηλώσεις Δήμου Καλλιθέας – Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2021

 Breaking News

Εκδηλώσεις Δήμου Καλλιθέας – Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2021
13 Σεπτεμβρίου 2021

Εκδηλώσεις Δήμου Καλλιθέας για το Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2021 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

-ΤΡΙΤΗ 14/9/2021

20:00  Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) «Από την Ανατολή στη Δύση» Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων της Μικράς Ασίας

Το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε ένα αφιέρωμα – μουσικό ταξίδι με αφορμή αυτή τη μαύρη επέτειο του Ελληνισμού. Τη συναυλία παρουσιάζει ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος, αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος.

20:30 Πανοραμικά Σκαλιά – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 6ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Μια μεγάλη κλειστή θάλασσα» (Έκτακτη παράσταση)

Τραγούδια από τα δέκα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου με τη Βασιλική Καρακώστα. Η είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.ORG

 

-ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9/2021

20:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) 6ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Γαστρονομία – γεύσεις της Μεσογείου»

Ο Γιώργος Αχλαδιώτης συνεχίζει τα γαστρονομικά του κεράσματα, με έμπνευση αυτή τη φορά από τα νησιά της Μεσογείου, εκεί που η παράδοση παντρεύτηκε με την κατάκτηση. Η ντόπια κουζίνα των νησιών και οι επιρροές των Βενετσιάνων και των Γενουατών, όπως αυτή αποτυπώνεται σε εμβληματικά πιάτα και μαζί του ένας καλεσμένος –  έκπληξη!

 

-ΠΕΜΠΤΗ 16/9/2021

20:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) 6ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Διάλογος» του Διονυσίου Σολωμού

Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει για πρώτη φορά σε θεατροποιημένη μορφή το φιλοσοφικό έργο του εθνικού και συνάμα παγκόσμιου ποιητή μας, σε μια διαδραστική παράσταση όπου η ελληνική γλώσσα και η σημασία της ελληνικότητας εν γένει αποδίδονται μέσα από τη δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Μαρίας Φραγκή. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Τάσος Μπλάτζιος, Γιώργος Ρουστέμης και Τάσος Ζιάκας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ