Εφημερίδα Κοινωνική

Ι.Βουράκης: 50 συμβασιούχοι του ΟΠΑΝ θα μείνουν άνεργοι

 Breaking News

Ι.Βουράκης: 50 συμβασιούχοι του ΟΠΑΝ θα μείνουν άνεργοι
31 Αυγούστου 2021

Ι.Βουράκης: 50 συμβασιούχοι του ΟΠΑΝ θα μείνουν άνεργοι λόγω της διακοπής της οικονομικής συμμετοχής της ΓΓΑ στα προγράμματα «αθλητισμός για όλους»

Τεράστια προβλήματα στους δήμους και στους δημότες προκαλεί η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να διακόψει την οικονομική συμμετοχή της ΓΓΑ στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία και υλοποιούνται μέσω των Δήμων όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση με τη Λία Λάππα.

Όπως είπε βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν όπου ο προϋπολογισμός έχει βγει και είναι πλέον απαγορευτικό να δοθούν χρήματα από τους δήμους γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να διακόψουμε τα εν λόγω προγράμματα. Παράλληλα τους διαγωνισμούς για τους  γυμναστές τους διεξήγαγε η γενική γραμματεία αθλητισμού και τώρα είναι όλα στον αέρα δημιουργώντας τεράστια αναταραχή.

Σύμφωνα με τον κ. Βουράκη ο Δήμος Πειραιά απάντησε στον κ. Αυγενάκη καθώς όπως είπε η απόφαση αυτή δημιουργεί προβλήματα και είναι άκαιρη. Όπως τόνισε πενήντα άνθρωποι που δούλευαν στον ΟΠΑΝ μένουν στο δρόμο και εκατοντάδες δημότες που περίμεναν να επιστρέψουν και πάλι στις δραστηριότητές τους δεν ξέρουν τι θα κάνουν. Έχουμε εγκαταστάσεις και δεν θα έχουμε γυμναστές για να τρέξουμε τα προγράμματα.

Πηγή: kanaliena.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ