Εφημερίδα Κοινωνική

Χτύπησε και έφτυσε στο πρόσωπο συνεπιβάτη του στον Ηλεκτρικό γιατί του ζήτησε να βάλει μάσκα

 Breaking News

Χτύπησε και έφτυσε στο πρόσωπο συνεπιβάτη του στον Ηλεκτρικό γιατί του ζήτησε να βάλει μάσκα
25 Σεπτεμβρίου 2020

Δυστυχώς η κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει πλέον ξεφύγει καθώς καθημερινά φαίνεται πως δημιουργούνται περιστατικά ασκώντας ακόμα και βία από αρνητές σε υπέρμαχους της μάσκας και το αντίστροφο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια αυτόπτης μάρτυρας, στον σταθμό του Αγίου Νικολάου στον Ηλεκτρικό ένας νεαρός καθόταν στην πόρτα με το σακίδιό του και μετά από δυο στάσεις μπήκε ένας άνδρας γεροδεμένος γύρω στα 45 με 50. Ο άνδρας αυτός μπήκε χωρίς μάσκα και οι περισσότεροι όπως περιγράφει η γυναίκα τον κοίταξαν με αποδοκιμασία.

Παρότι είχε χώρο, επέλεξε να καθίσει δίπλα ακριβώς στο νεαρό και αμέσως άρχισε να βήχει δυνατά. Και εκτός του ότι δεν φορούσε μάσκα δεν έκανε καμία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του είτε με την παλάμη (που είναι λάθος) είτε με τον αγκώνα.

Ο νεαρός σοκαρίστηκε σύμφωνα πάντα με την περιγραφή της μάρτυρας και απευθυνόμενος στον συγκεκριμένο άνθρωπο του είπε: «μπορείτε να βήξετε πιο μακριά ή να βάλετε την μάσκα σας;»

Η απάντηση του επικίνδυνου αυτού ανθρώπου ήταν να φτύσει στα μάτια τον νεαρό ο οποίος στην προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του παραπάτησε. Ο νταής και επικίνδυνος αυτός άνθρωπος δεν σταμάτησε εκεί. Σήκωσε στον αέρα το νεαρό και τον χτύπησε στην πόρτα του βαγονιού και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ράγισε το τζάμι. Δυστυχώς ο τραμπούκος έφυγε ανενόχλητος.

epeisodiotreno


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ