Εφημερίδα Κοινωνική

Παρακώλυση συγκοινωνίας στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Παρακώλυση συγκοινωνίας στο κέντρο της πόλης (φωτο)
25 Μαΐου 2020

Πολλές φορές στην εφημερίδα μας έχουμε αναδείξει προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με τις συγκοινωνίες του Πειραιά.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις των λεωφορείων που περνούν από την οδό Τσαμαδού, όχι γιατί υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στα λεωφορεία αλλά γιατί κάποιοι ανεύθυνοι παρκάρουν σε σημείο που εμποδίζουν την διέλευση αυτών.

Στην οδό Τσαμαδού εδώ και αρκετά χρόνια περνάνε όλες οι γραμμές των λεωφορείων και όταν υπάρξει ένα τέτοιο πρόβλημα, μπλοκάρει όλη η κυκλοφορία και άμεσα δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο με τους πολίτες να περιμένουν για ώρες στην στάση των λεωφορείων.

Ο φακός της εφημερίδας μας «έπιασε» έναν τέτοιο ασυνείδητο πολίτη, το μεσημέρι της Παρασκευής, που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην συμβολή των οδών Τσαμαδού και Ηρώων Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να μην μπορούσαν καν να στρίψουν! Αγανακτισμένοι οι πολίτες στις στάσεις, αφού περίμεναν 40 ολόκληρα λεπτά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες φαίνεται η τροχαία που έχει καταφθάσει στο σημείο και παίρνει με τον γερανό το αυτοκίνητο που προκάλεσε για άλλη μια φορά το χάος στο κέντρο της πόλης του Πειραιά.

DSCN3457

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN3456

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN3454

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN3455

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN3469

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN3472


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ