Εφημερίδα Κοινωνική

Προανακριτική για Novartis: Συνεχώς κλειστά είναι τα κινητά των προστατευόμενων μαρτύρων

Προανακριτική για Novartis: Συνεχώς κλειστά είναι τα κινητά των προστατευόμενων μαρτύρων
20 Φεβρουαρίου 2020

Συνεχώς κλειστά είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα κινητά τηλέφωνα των δύο προστατευόμενων μαρτύρων της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis, με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» που αναζητούνται εδώ και τρεις μέρες. Έξι άτομα από την Υπηρεσία Προστασίας Μαρτύρων της ΕΛ.ΑΣ. τους αναζητούν, έχοντας στα χέρια διευθύνσεις τόπων διαμονής τους, αριθμούς σταθερών και κινητών τηλεφώνων, πινακίδες αυτοκινήτων και λοιπά στοιχεία προκειμένου να τους βρουν.

Ωστόσο και οι δύο είναι «εξαφανισμένοι» από τη στιγμή που οι βουλευτές της Προανακριτικής αποφάσισαν να τους καλέσουν να καταθέσουν χωρίς κουκούλες ή αλλοίωσης της φωνής και κάλυψης των προσώπων τους, κινδυνεύοντας με αυτό τον τρόπο να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι εάν έχουν διαφύγει σε κοινή συνεννόηση ή εάν κάποιος τους έχει παραχωρήσει κατάλυμα. Αυτό που φοβούνται, όπως επισημαίνουν οι γνωρίζοντες, είναι πως σε περίπτωση που αποκαλυφθεί η πραγματική τους ταυτότητα ενδεχομένως να κατατεθούν ακολούθως εις βάρος τους μηνύσεις και αγωγές απ” αυτούς που θα θίγονται με όσα θα πουν.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ