Εφημερίδα Κοινωνική

Η συγκλονιστική Μαρινέλλα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 Breaking News

Η συγκλονιστική Μαρινέλλα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
09 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ «Ο Μύθος»

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, στις 20:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πάνω από έξι δεκαετίες κυριαρχεί στην σκηνή με την ερμηνεία, το πάθος και την εκφραστικότητά της.
Θεωρείται η σημαντικότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και  οι συναυλίες και οι παραστάσεις της είναι πάντα sold out.​
O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δοθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητάς της.
Η  Μαρινέλλα,  πέρα από την φωνή, το ταλέντο και τη θεατρικότητά της, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά ακόμα σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Στις  17 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση, στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί  ο  Γιώργος Νανούρης, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ», Αλέξιου Πρίφτη.

Οι συναυλίες είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 30 ετών προσφοράς στα παιδιά και την κοινωνία, του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Ενορχήστρωση & Διεύθυνση Ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης
Συμφωνική Ορχήστρα «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ»
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
17 Φεβρουαρίου 2020 / Ωρα έναρξης 20.00

Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public

Την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η Πρόεδρος κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020. Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ανακήρυξε την Μαρινέλλα «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου, τιμώντας την για τη σπουδαία της προσφορά στο έργο του Συλλόγου. Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο ΜΥΘΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.  Στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το sold out της πρώτης παράστασης ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020!

images_Marinella

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Η παρουσία της Μαρινέλλας στο πλευρό μας σημαίνει πολλά για την «ΕΛΠΙΔΑ» και δηλώνει τη βαθειά της αγάπη για τα παιδιά μας αλλά και την μεγάλη ευαισθησία της.  Την ευαισθησία αυτή που άλλωστε εκφράζει με τη μαγευτική της φωνή έχοντας κατακτήσει επάξια, μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων.  Τα τραγούδια της μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε, να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε.  Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς με λόγια για να περιγράψει τη συγκλονιστική καλλιτεχνική της πορεία η οποία μετρά έξι δεκαετίες.  Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μια λέξη για να την περιγράψω η λέξη που θα άρμοζε θα ήταν μόνο μια: ΜΥΘΟΣ!  Και με συγκινεί πραγματικά το γεγονός πως ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά με μια παράσταση που έχει ακριβώς αυτόν τον τίτλο: Ο ΜΥΘΟΣ!  Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας το γεγονός πως η Μαρινέλλα θέλησε να αφιερώσει αυτή τη σπουδαία παράσταση στα 30 χρόνια του Συλλόγου μας και στα παιδιά μας.  Και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τη σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

Αμέσως μετά η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην Μαρινέλλα την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου. «Ευχαριστώ πολύ για τη σπουδαία τιμή, την οποία κρατώ για πάντα.  Είμαι βαθιά συγκινημένη να συμβάλω σε αυτό το όραμα της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.  Είναι ένα έργο, που με τη βοήθεια όλων, μεγαλώνει όσο περνάνε τα χρόνια.  Θέλω να ξέρετε πως είμαι στη διάθεση σας σε ό, τι με χρειαστείτε.  Αν μπορώ να συμβάλω με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτό το έργο θα το κάνω με όλη μου την καρδιά.  Στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» υπάρχει αγάπη και αυτό είναι το σημαντικότερο.  Η Μαριάννα με όλα όσα έχει προσφέρει είναι για εμένα Αγία.  Την ευχαριστώ για όλα» είπε εμφανώς συγκινημένη η Μαρινέλλα.

images_Marinella2

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα τοποθέτησε το αστέρι με το όνομά της στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα των μεγάλων υποστηρικτών της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ επικοινώνησε με το φίλο και αναγνώστη Φρέντυ Πυτιλάκη, ο οποίος μας είπε ότι πρόκειται για μια καταπληκτική παράσταση, που περιλαμβάνει όλες τις διαχρονικές επιτυχίες της Μαρινέλλας!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ