Εφημερίδα Κοινωνική

Τίνα Κοντάκου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ» του Νίκου Βλαχάκου: «Οι επαγγελματίες του Πειραιά ΠΡΕΠΕΙ να βγουν μπροστά – Ο Νίκος Βλαχάκος έχει πάθος, θάρρος και τόλμη να φέρει τις λύσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας»

Τίνα Κοντάκου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ» του Νίκου Βλαχάκου: «Οι επαγγελματίες του Πειραιά ΠΡΕΠΕΙ να βγουν μπροστά – Ο Νίκος Βλαχάκος έχει πάθος, θάρρος και τόλμη να φέρει τις λύσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας»
15 Μαΐου 2019

Η Τίνα Κοντάκου, είναι ένα πρόσωπο γνωστό στον Πειραιά και αποτελεί ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του συνδυασμού του Νίκου Βλαχάκου, ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ. Δυναμική επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Λακωνία, έχει μεγαλώσει και δραστηριοποιείται στον Πειραιά, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες της πόλης.

Έχει πτυχίο Οικονομίας – Διοίκησης και εδώ και 20 χρόνια διατηρεί κατάστημα ανθέων (EDEN) με ειδικότητα στη διακόσμηση και αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων.

Έχει τιμηθεί 3 φορές με το βραβείο «Γυναίκα – Επαγγελματίας» από ομίλους και συλλόγους του Πειραιά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Ο Πειραιάς, σύμφωνα με την ίδια, αξίζει να είναι καθαρός, πιο ασφαλής, με περισσότερο πράσινο, να είναι προσβάσιμος στους συνανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Επίσης, όπως αναφέρει, απαιτούνται λύσεις και δράσεις για την ενίσχυση του τοπικού εμπορίου.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ 

«Δεν υπάρχει δρόμος ή συνοικία του Πειραιά που να μη γνωρίζω τις ανάγκες», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Περπατάω πολύ και κάθε γωνιά αυτής της πόλης με γεμίζει αναμνήσεις. Από το Χατζηκυριάκειο, μέχρι την Παλαιά Κοκκινιά, από το Νέο Φάληρο μέχρι τα Μανιάτικα και τα Ταμπούρια. Λατρεύω αυτή την πόλη. Είναι η προέκταση του σπιτιού μου», προσθέτει.

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ 

Στις εκλογές αυτές συμμετέχει γιατί επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη που αγαπά και βεβαίως, λόγω του Νίκου Βλαχάκου, ενός ανθρώπου όπως λέει: «υπέροχου και εξαιρετικού επιστήμονα». Η ίδια τονίζει: «Οι θέσεις του Νίκου Βλαχάκου για τον Πειραιά είναι ταυτόσημες με τις δικές μου».

kontakou_vlachakos

 

 

 

 

 

 

«Όχι άλλες βαρύγδουπες εξαγγελίες –ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!» 

Αν κάτι τη στενοχωρεί και την ενοχλεί από τη σημερινή πολιτική συγκυρία, είναι να ακούει βαρύγδουπες εξαγγελίες και υποσχέσεις από… «αυτόκλητους σωτήρες» του Πειραιά.

«ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» 

Πιστεύει ότι οι ανήσυχοι και δραστήριοι επαγγελματίες της πόλης πρέπει να βγουν μπροστά γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 

Η Τίνα Κοντάκου μας μίλησε για κάποια από τα προβλήματα της πόλης που εντοπίζει:

«Κακή οδοποιία, έντονο κυκλοφοριακό, επιπόλαιες μονοδρομήσεις, έλλειψη θέσεων στάθμευσης, ανύπαρκτες διαβάσεις πεζών, καμία ευκολία στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, ελλιπέστατη καθαριότητα, ανύπαρκτοι δρόμοι περιπάτου, εγκαταλειμμένα πάρκα -έρμαια χρηστών και παραβατικών ανθρώπων, επικίνδυνες παιδικές χαρές, βρώμικα σχολεία. Επίσης, οι παραλίες και οι ακτές είναι πια σκουπιδότοποι, ενώ το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι μια άχαρη είσοδος καθόλου θελκτική για την παραμονή των επισκεπτών».

Τέλος, αναφέρει ότι ως επαγγελματίας, ανησυχεί ιδιαίτερα από την έντονη πτώση τζίρων των καταστημάτων του Πειραιά και την έλλειψη ιδεών και προτάσεων για την ενίσχυση του τοπικού εμπορίου.

kontakou_karta

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ