Εφημερίδα Κοινωνική

«Passion of Fashion – Vassilios Kostetsos» με μεγάλο χορηγό τη Fa Cadoro

 Breaking News

«Passion of Fashion – Vassilios Kostetsos» με μεγάλο χορηγό τη Fa Cadoro
18 Ιουνίου 2018

Ο Βασίλειος Κωστέτσος πραγματοποιεί την παρουσίαση της συλλογής “Proussa” Resort 2019 με τη χορηγία της Fa Cadoro και της Cosmetic Derma Medicine με τίτλο: «Passion of Fashion» στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης (προαύλιο χώρο), το Σάββατο 23/6 και ώρα 8 μ.μ.

Ο γνωστός Διεθνής σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, μετά την εμφάνιση του στο πιο ιστορικό Ελληνικό μνημείο ανά τον κόσμο το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ετοιμάζει μια ξεχωριστή εμφάνιση με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν γνωστά και επώνυμα top models της Ελλάδας, παρουσιάζοντας μοναδικά ρούχα απο την καινούργια κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου.

Μουσική Επιμέλεια – Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Είσοδος δωρεάν. (Με προσκλήσεις από την εταιρεία οργάνωσης)

Οργανωτής της εκδήλωσης είναι ο όμιλος Have Fun που εδρεύει στην Λ.Συγγρού 203 – Ν.Σμύρνη

www.have-fun.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις / 211 0128248 – 6938540456 κος Τάσος Βιγκλιάρης – Ceo Group

Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Δήμος Νέας Σμύρνης.

afisa

 

 

 

 

 

 

Η FaCad’oro είναι μία οικογενειακή εταιρία δεύτερης γενιάς η οποία μετράει πάνω από 40 χρόνια στο χώρο του Ελληνικού κοσμήματος. Με δημιουργίες πρωτότυπες αλλά και διαχρονικές, η FaCad’oro είναι κοντά στην Ελληνική οικογένεια, στηρίζοντας τους θεσμούς, τις αξίες και τις παραδόσεις  της χώρας μας. Η απαράμιλλη ποιότητα των εμπορευμάτων,   η σφραγίδα γνησιότητας που φέρουν τα κοσμήματα της εταιρίας καθώς και η συνεργασία της FaCad’oro με Έλληνες και διεθνής σχεδιαστές την κατατάσσουν ως  μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο της χρυσοχοΐας. 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ