Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο του Δ. Σ. Π. για το Δικαστικό Μέγαρο

 Breaking News

Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο του Δ. Σ. Π. για το Δικαστικό Μέγαρο
16 Μαρτίου 2018

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έλαβε χώρα συνάντηση του Υπουργού κ. Σταύρου Κοντονή και του Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Παπασπύρου με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Γιώργο Σταματογιάννη, σχετικά με την μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά στην πρώην «Ράλλειο» Σχολή.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του έργου και από όλους εκφράστηκε η βούληση να συμβάλλουν για την έναρξη και ολοκλήρωσή του, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός σε συνεργασία με τον Γεν. Γραμματέα, δεσμεύτηκαν ότι το ΤΑΧΔΙΚ άμεσα θα αποφασίσει για την αποδοχή της παραχώρησης χρήσης του κτιρίου της «Ραλλείου» και ταυτόχρονα για την ανάληψη της χρηματοδότησης του έργου. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου αυτού την υλοποίηση του έργου.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του για την προώθησή του.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ