Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Εστία Κρητών Χαϊδαρίου

 Breaking News

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Εστία Κρητών Χαϊδαρίου
01 Φεβρουαρίου 2018

Την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος πραγματοποίησε η Εστία Κρητών Χαϊδαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Εστίας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018. Στην εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι της Εστίας, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Μόσχος Χουδελούδης, επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων.

Ο Πρόεδρος της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου, Απόστολος Χριστοδουλάκης, αναφέρθηκε, στις ιστορικές εκδηλώσεις που κάνει ο σύλλογος, μέσω των οποίων «δίνει το στίγμα του», αλλά και στην αύξηση που παρουσιάζει κάθε χρόνο ο αριθμός των ατόμων που παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις της Εστίας, κάτι που οφείλεται στις «γερές βάσεις» που έχει και στα μέλη που την περιστοιχίζουν. Ο κος Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2017 αλλά και σε εκείνες που θα λάβουν χώρα κατά το τρέχον έτος.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου τόνισε πως ο σύλλογος «δυναμώνει», κάτι που είναι πολύ σημαντικό και που οφείλεται στη δυνατή ομάδα που τον απαρτίζει. Αναφερόμενος στη σημασία των εθνικοτοπικών συλλόγων, ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως «σε πείσμα των καιρών, που θέλει τον κόσμο να κάθεται σπίτι, να μην συμμετέχει στα κοινά, εσείς ενεργοποιήστε και δίνετε ένα άλλο νόημα στην ζωή». Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε πως την Κυριακή των Αποκριών θα πραγματοποιηθεί στο Χαϊδάρι το πρώτο καρναβάλι της πόλης, με τη συμμετοχή σχολείων και συλλόγων.

Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος επισήμανε πως «η αντρειοσύνη δεν κρύβεται πίσω από τις μεγάλες κουβέντες αλλά πίσω από τις πράξεις. Προσέξτε λοιπόν όλους εκείνους που φοράνε σήμερα το μανδύα του υπερπατριώτη και είναι αυτοί που κατέδιδαν, οι κουκουλοφόροι στην κατοχή, όλοι αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Προσέξτε, ο εχθρός παραμονεύει δίπλα μας. Και πρέπει, σαν Κρητικοί, να έχετε ορθάνοιχτα τα μάτια».

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την καλλιτεχνική ομάδα της Εστίας Κρητών.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ