Εφημερίδα Κοινωνική

ΟΛΠ: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζόμενους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης

 Breaking News

ΟΛΠ: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για εργαζόμενους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης
23 Φεβρουαρίου 2017

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, γνωστοποιήθηκε με εγκύκλιο που διένειμε η διοίκηση της εταιρείας στους εργαζομένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως κίνητρο για αυτούς που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης, δίνεται το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ το χρόνο, για πέντε έτη.

Ειδικότερα, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων του Οργανισμού επισήμαναν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θέμα αυτό έχει προβληματίσει τους υπαλλήλους του ΟΛΠ, καθώς οι περισσότεροι δεν δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία να συμμετέχουν σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα που θα λάβουν ως σύνταξη θα είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με αυτά που παίρνουν τώρα και μάλιστα σε περίοδο κρίσης.

Παράλληλα, πηγές της εταιρείας ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες συζητήσεις των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων του ΟΛΠ με εκπροσώπους της διοίκησης, για τη διετή σύμβαση εργασίας που είχε ξεκινήσει το 2015 και λήγει στα τέλη του φετινού Ιουλίου, με τρίμηνη μετενέργεια. (σσ το χρονικό διάστημα, μετά την παράταση ισχύος των ορών της ΣΣΕ, κατά το οποίο παραμένουν ενεργοί οι κανονιστικοί όροι των ΣΣΕ μετά τη λήξη ή την καταγγελία τους).

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ