Εφημερίδα Κοινωνική

Τέλος ο Σταυρακόπουλος από τον Αετό Κορυδαλλού

 Breaking News

Τέλος ο Σταυρακόπουλος από τον Αετό Κορυδαλλού
06 Ιουλίου 2016

Παρελθόν αποτελεί ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος από τον Αετό Κορυδαλλού. Ο έμπειρος προπονητής έκατσε ενάμισι χρόνο στους “Κορυδαλλιώτες” και είχε μια αξιοπρεπές πορεία. Με τον Αετό Κορυδαλλού κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία, έφτασε στον τελικό κυπέλλου και είχε αξιοπρεπές πορεία στον όμιλο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική, Αιγάλεω και Άγιος Ιερόθεος.
 Στην δήλωση του ο Σταυροκόπουλος τόνισε ότι δεν μπορούσε να συμφωνήσει σε ξαφνικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν στον προγραμματισμό της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές μου, τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, τους φανερούς και αφανείς ήρωες αυτής της μεγαλειώδης προσπάθειας. Αναμφίβολα όλοι έχουν το  δικό τους μερίδιο της επιτυχίας  και έγραψαν με τα πιο λαμπρά γράμματα το όνομα τους, ως οι πρώτοι και πανάξιοι πρωταθλητές, στην ιστορία του συλλόγου. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της διοίκησης, αλλά δεν μπορούσα να συμφωνήσω στις ξαφνικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν στον προγραμματισμένο συμφωνημένο σχεδιασμό, οι οποίες μας αναγκάζουν να χαράξουμε ξεχωριστή πορεία. Ο Αετός θα είναι για πάντα στη καρδιά μου, είμαι περήφανος που άνοιξε τα φτερά του και πέταξε ψηλά και έγινε γνωστός τη φετινή χρονιά σε όλη την Ελλάδα για τα κατορθώματά του».

Σταύρος Πρέσσης
Πηγή φωτογραφίας: www.stoplekto.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ