Εφημερίδα Κοινωνική

«Posidonia Running Event» στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά

 Breaking News

«Posidonia Running Event» στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά
30 Μαΐου 2016

Tο Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και η εταιρεία «Ποσειδώνια» διοργανώνουν στην πόλη μας τον Αγώνα Δρόμου “Posidonia Running Event”, με αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του αγώνα, η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται τμηματικά, ώστε οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να λήξουν γύρω στις 10.30.

Η διαδρομή των 5 χλμ. έχει ως εξής: Αφετηρία στο Δημοτικό Θέατρο, Ηρ. Πολυτεχνείου, Λ. Χατζηκυριακού, στροφή αριστερά στη Σαχτούρη και συνέχεια στην οδό Μητρώου, καταλήγοντας στην Ακτή Θεμιστοκλέους με κατεύθυνση τη Μαρίνα Ζέας. Συνέχεια στην Γρ. Λαμπράκη και στροφή αριστερά στην Καραολή και Δημητρίου. Στροφή αριστερά στην Ηρ. Πολυτεχνείου και τερματισμό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.

Σκοπός του αγώνα είναι να προβληθεί ο Πειραιάς στους επισκέπτες και εκθέτες των Ποσειδωνίων και να αναδειχθεί η σημασία που έχει ως πόλη – Λιμάνι για την ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Όπως μας ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1.000 άτομα, που στη συνέχεια θα περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ