Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαιρετική η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

 Breaking News

Εξαιρετική η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού
13 Δεκεμβρίου 2015

*Γράφει ο Σταύρος Πρέσσης

Εξαιρετική η Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού που επικράτησε στο γήπεδο της Νίκαιας με 4-0 του Αστέρα Νίκαιας. Οι σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι (Καρακασίδης 32’.75’ και 89’) και ο Ηλιάδης στο 63’. Αυτή η ήττα ήταν οι έκτη συνεχόμενη για τον Αστέρα και η τρίτη συνεχόμενη φορά που δέχεται τέσσερα γκολ. Ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Τσιτούρα στο 69’ και τον Σάλεμ στο 73’. Στο φύλλο αγώνα αντί να γράψει το όνομα του Σαλέμ έγραψε τον Ξανθάκη.

Δήλωση προπονητή

Νίκος Μανικιώτης

Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

«Από την αρχή το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, είχαμε αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχασε μια με δυο σημαντικές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα, όπως χάσαμε και εμείς. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Μετά οπισθοχωρήσαμε και χτυπήσαμε στην κόντρα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και από το αποτέλεσμα. Το πλάνο βγήκε. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία, αν μπορούμε να μην μπούμε στα μπαράζ του υποβιβασμού».

Αστέρας: Μανώλης, Βικάτος (66’Μιρντίτα), Γαβαλάς, Σπυριδάκος, Τσιτούρας, Τζομπανάκης (55’ Δρακόπουλος), Πετράκης, Πλιάγκας (78’ Διαμάντης), Μπουρογιαννόπουλος, Καστρινόπουλος, Δερβένης.

Θύελλα Αχιλλέας: Σαπάτης, Υφαντίδης Κ, Κατσούμπης, Υφαντίδης Λ, Γρηγοριάδης, Μαρλαφέκας, Ηλιάδης, Γκουμαλάτσος, Μούρτζης (65΄Ξανθάκης), Καρακασίδης, Πύρρος (46’ Σάλεμ).

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ