Εφημερίδα Κοινωνική

Τα αληθινά Minions ήρθαν στον Πειραιά!!!

 Breaking News

Τα αληθινά Minions ήρθαν στον Πειραιά!!!
29 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα μοναδικό γεγονός, για τα δεδομένα της πόλης μας, συνέβη το Σαββάτο 26 Σεπτεμβρίου. Η διοίκηση του Κινηματογράφου Ζέα, προσφέροντας πάντα υψηλών προδιαγραφών παροχές, φρόντισε να κάνει ένα δυνατό opening για τη νέα σαιζόν.

Οι πόρτες άνοιξαν με τρεις προβολές της πιο πολυσυζητημένης, από μεγάλους αλλά και μικρούς, ταινίας των Minions. Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι τρεις προβολές ήταν sold out . Η Χαριλάου Τρικούπη γέμισε παιδιά κάθε ηλικίας που ήθελαν να δουν σε α’ προβολή τους αγαπημένους τους ήρωες. Ο Αλέξανδρος Πιτόσογλου, ιδιοκτήτης του κινηματογράφου, επιφύλασσε μια μοναδική έκπληξη . . .Φρόντισε το κοινό να δει και από κοντά τα πολυαγαπημένα Minions. Έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τις αρμόδιες εταιρίες εξασφάλισε να έρθουν και να μείνουν για τέσσερις ώρες o Κevin, o Stuart και ο Bob.

Oι λιλιπούτιοι φίλοι τους καταευχαριστήθηκαν την έκπληξη! Δε χόρταιναν να αγγίζουν τους κίτρινους τύπους, να παίζουν μαζί τους και να φωτογραφίζονται ασταμάτητα. Με παιχνιδιάρικη διάθεση όμως ήταν και τα τρία minions που ανεβοκατέβαιναν συνεχώς στους ορόφους, μπούκαραν στην αίθουσα προβολής ξεσήκωναν τον κόσμο και τον έβγαζαν έξω να χορέψουν! Μαζί τους είχαν φέρει και δώρα για να μοιράσουν. Όλοι έφυγαν με γλυκές λιχουδιές με τη σφραγίδα Minions.

Aνάμεσα στο πλήθος ξεχωρίσαμε τον Γιάννη Στάνκογλου με τη σύζυγό του και τα δυο αγοράκια τους, την Έλενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο και την όμορφη κόρη τους, τη Νεφέλη Ορφανού και πολλούς ακόμα ηθοποιούς. Από αυτή την πρεμιέρα βέβαια δε θα μπορούσε να λείπει ούτε ο Σπύρος Μπιμπίλας, που έχει χαρίσει τη φωνή του σε παιδικούς ήρωες και έχει σκηνοθετήσει άπειρα κινούμενα σχέδια.

Η Κοινωνική εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για τον κινηματογράφο αλλά και για την πόλη μας.

 

Γιάννης Στάνκογλου: Αν και στον Πειραιά έρχομαι συχνά γιατί μου αρέσει πολύ, στο σινεμά έρχομαι σήμερα πρώτη φορά! Ευελπιστώ ότι θα έρχομαι το ίδιο συχνά και στον κινηματογράφο πλέον.

 

Γ. Στάνκογλου

Γ. Στάνκογλου

Έλενα Ασημακοπούλου: Πρόκειται για έναν όμορφο και άνετο χώρο και μια δυνατή έναρξη με τα minions να βρίσκονται εδώ μαζί μας. Καλή αρχή και εύχομαι όλος ο χειμώνας να είναι έτσι!

 

Ε. Ασημακοπούλου

Ε. Ασημακοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας: Είμαι Πειραιώτης και θυμάμαι πως παλιότερα ο Πειραιάς είχε πολλούς κινηματογράφους. Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί το Ζέα ,είναι κομμάτι της ιστορίας της πόλης, μ’ έναν ικανό και μαχητικό άνθρωπο στο τιμόνι του παρά τις αντίξοες συνθήκες παραμένει ανοιχτό!

Από δεξιά, ο ιδιοκτήτης Α. Πιτόσογλου και ο Σπ. Μπιμπίλας με το team της Κοινωνικής

Από δεξιά, ο ιδιοκτήτης Α. Πιτόσογλου και ο Σπ. Μπιμπίλας με το team της Κοινωνικής

Ο Αλέξανδρος Πιτόσογλου, ιδιοκτήτης του Ζέα, δήλωσε: Ήθελα να πραγματοποιήσω μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά του Πειραιά. Βλέποντας τα να μη σταματούν να παίζουν αλλά και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των γονιών τους, πιστεύω πως τα καταφέραμε!

Τον ρωτήσαμε αν ετοιμάζει νέα έκπληξη για τους Πειραιώτες και μας απάντησε: Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων πιστεύω πως είναι η ανανέωση που έγινε στον χώρο. Παρ’ όλα αυτά πάντα φροντίζουμε να έχουμε ταινίες α’ προβολής. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά ακόμα . . . αλλά θα σας πω πως κάτι αντίστοιχο του σημερινού θα γίνει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη « Ουζερί Τσιτσάνης». Χαίρομαι γιατί στηρίζω τον πολιτισμό με το χαμηλότερο εισιτήριο και οι συμπολίτες μου στηρίζουν την προσπάθειά μου επιλέγοντας το Ζέα από οποιοδήποτε άλλο σινεμά.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ