Εφημερίδα Κοινωνική

Με…άρωμα γυναίκας το Προεδρείο στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

 Breaking News

Με…άρωμα γυναίκας το Προεδρείο στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη
10 Σεπτεμβρίου 2014

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το πρωί προκειμένου να εκλέξει τα μέλη του Προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και των εκπροσώπων του Δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα ομαλό, έληξαν από την πρώτη ψηφοφορία ενώ για πρώτη φορά στο Δήμο το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου απαρτίζεται αποκλειστικά από γυναίκες επιβεβαιώνοντας μ’αυτό τον τρόπο μια πολιτική που ακολουθεί μια νέα αυτοδιοικητική κουλτούρα ικανή για οραματισμό και σχεδιασμό του παρόντος και του μέλλοντος αυτής της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα: Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε η Δέσποινα Σωτηροπούλου, Αντιπρόεδρος η Κυριακή Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η Ειρήνη Βαλλιανάτου.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, οι : Αδαμπασίδης Θανάσης, Λαγουμιτζής Μιχάλης, Μπογράκος Δημήτρης, Κουφοπαντελής Μιχάλης και Νικολάκης Σπύρος, με αναπληρωματικούς τους Άννινο Νίκο, Μπακατσέλο Γιάννη και Λιανοπούλου Άννα. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι : Κατηφές Παναγιώτης, Αλιμπέρτης Ιορδάνης και Βρεττάκος Κούλης, με αναπληρωματικές τις Καλαποθάκου Βέτα και Μόσχου Δήμητρα.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Χατζηπαυλίδης Λευτέρης, Κοτζαμάνης Σπύρος, Μεσίσκλης Τάκης, Αργυράκη Έφη και Ιωαννίδου Τούλα, με αναπληρωματικούς τους Παναγόπουλο Νίκο, Καζαντζίδη Γιάννη και Βακαλάκη Ηλία. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ιωαννίδης Κυριάκος, Παπαδόπουλος Κώστας και Μπακιρτζής Νίκος, με αναπληρωματικούς τον Γιάννη Αγγελινιάδη και την Αθηνά Μπούτση.

Για την Π.Ε.Δ.Α. από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Αδαμπασίδης Θανάσης, Βαλλιανάτου Ειρήνη, Μπίχτας Παύλος και Τούντας Κανέλλος, ενώ από τη μειοψηφία οι Μπενετάτος Στέλιος και Παπαδόπουλος Κώστας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ