Εφημερίδα Κοινωνική

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή τιμής οδοκαθαριστών Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη από τη ΧΑΝ Νίκαιας

 Breaking News

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή τιμής οδοκαθαριστών Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη από τη ΧΑΝ Νίκαιας
28 Φεβρουαρίου 2014

Η Διοίκηση της ΧΑΝ και τα νεαρά μέλη του Παραρτήματος Νικαίας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη γιορτή, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:15 στο ιδιόκτητο κτίριο στη Νίκαια τιμώντας τους Οδοκαθαριστές του Δήμου Νίκαιας-Αγ Ι Ρέντη.

Η υποδοχή των προσκεκλημένων έγινε στον ισόγειο χώρο με πλούσια και εξαίρετα εδέσματα που προσφέρθηκαν σε όλους. Μετά από αυτή τη φιλόξενη και περίσσια εγκάρδια υποδοχή όλοι οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στον πρώτο όροφο, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου της ΧΑΝ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΑΝ Νικαίας κ.Μαριακάκης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενος στη σπουδαιότητα του έργου και της προσφοράς των οδοκαθαριστών στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη.

Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου της ΧΑΝ υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Κου Α.Πριονά διάνθισε την εορταστική ατμόσφαιρα με εξαίρετες μελωδίες. Εν συνεχεία ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ Ι Ρέντη Κος Γ Ιωακειμίδης εξήρε ως καινοτόμο ιδέα τη βράβευση των οδοκαθαριστών και περιέγραψε ζοφερά την άοκνη προσπάθεια αυτών των εργαζομένων, ώστε οι δημότες να απολαμβάνουν μια καθαρή και χωρίς κινδύνους πόλη στην καθημερινότητά τους.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας Κος Ε. Περτέσης απηύθυνε τις ευχαριστίες του για τη μοναδική και ιδιαίτερη αυτή βράβευση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της συγκεκριμένης κατηγορίας εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από ένα εξαίρετο χορευτικό πρόγραμμα σε χορογραφίες της Καθηγήτριας Κας Ρ Βέγκου. Κατόπιν η Χορωδία της ΧΑΝ υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κου Α Πριονά πλημμύρισε την αίθουσα με αγαπημένα τραγούδια.

Ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον Αρχιμανδρίτη Πατέρα Αθ. Λειβαδά, ως εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας Κου Αλεξίου. Ονομαστικά όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας μαζί με την πίτα τους έλαβαν και τιμητική διάκρισή τους από τους επίσημους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του εργαζομένων του Δήμου κ. Τράκας εξέφρασε με τη σειρά του τις ευχαριστίες του για την ιδιαίτερη αυτή διάκριση. Ο Πρόεδρος της ΧΑΝ Αθηνών κ.Θεοτοκάτος εξήρε το έργο της ΧΑΝ και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την εκπαιδευτικό Κα Μ Ζουμπούλογλου.

Η ΧΑΝ Νικαίας πιστή σε όλα τα χριστιανικά και πατροπαράδοτα έθιμα πραγματοποιεί κάθε χρόνο μια πρωτοχρονιάτικη εορτή. Παράλληλα όμως επιδιώκει να τιμά και να βραβεύει άτομα και κοινωνικές ομάδες για το έργο και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ