Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκαια – Ρέντης: Επανασύνδεση ρεύματος σε 300 νοικοκυριά

 Breaking News

Νίκαια – Ρέντης: Επανασύνδεση ρεύματος σε 300 νοικοκυριά
13 Ιανουαρίου 2014

Επανασυνδέσεις ρεύματος σε 300 νοικοκυριά κατάφερε να πετύχει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την «Κίνηση Πολιτών Ενάντια στις διακοπές ρεύματος» και με την αμέριστη συμπαράσταση της ΔΕΗ, καλύπτοντας την αδυναμία δημοτών να πληρώσουν το λογαριασμό τους. Από τις 10 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία, στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη προσήλθαν 500 άτομα, 100 εντάχθηκαν χωρίς καθυστερήσεις στο κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ οι υπόλοιποι κίνησαν ήδη τις διαδικασίες για ένταξή τους στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Στόχος μας δεν ήταν να κάνουμε μια παρέμβαση περιστασιακή αλλά να προσεγγίσουμε με κοινωνική ευαισθησία το πρόβλημα των δημοτών μας προωθώντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης των χρεών λογαριασμών της ΔΕΗ.

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρή συνείδηση αν στις μέρες των γιορτών, με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπήρχαν νοικοκυριά με κομμένο ρεύμα και αυτή η πρωτοβουλία μας δεν εξυπηρέτησε κανένα επικοινωνιακό τρικ.

Η επιτυχία του όλου εγχειρήματος οφείλεται στη συνεργασία που έχουμε με την «Κίνηση Πολιτών Ενάντια στις διακοπές ρεύματος» η οποία με τη συνδρομή της και την πολυετή εμπειρία της μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τους γραφειoκρατικούς σκόπελους. Δεν θα μπορούσαμε να μην σημειώσουμε την θετική ανταπόκριση της ΔΕΗ που προχώρησε στην άμεση διεκπεραίωση υποθέσεις δημοτών μας που αδυνατούσαν να πληρώσουν το λογαριασμό τους ή είχαν ειδοποίηση διακοπής ή ακόμη και κομμένο ρεύμα».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την «Κίνηση Πολιτών Ενάντια στις διακοπές ρεύματος» θα εξακολουθήσει να συγκεντρώνει αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της ενότητας Νίκαιας (Μαινεμένης και Καραολή, δίπλα στο ΚΕΠ) από την Τρίτη 14 Ιανουαρίου.

Ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., τηλ. 2132060712.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ