Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκινά το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής με τις παραστάσεις στον Ταύρο

 Breaking News

Ξεκινά το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής με τις παραστάσεις στον Ταύρο
13 Ιουνίου 2024

Ένα από τα πιο αγαπημένα φεστιβάλ του Δήμου, το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής, ξεκινά τις θεατρικές του παραστάσεις  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), στον Ταύρο.

Από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου  2024, στις 20.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, οι πολίτες του Δήμου μας αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας, μπορούν να απολαύσουν τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων και φυσικά το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου μας που ανεβάζει δύο ιδιαίτερες και ξεχωριστές – η κάθε μία στο είδος της-, θεατρικές παραστάσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, είναι όμως απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο mcf.gr ή στα ταμεία του Ιδρύματος. Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου θα επαναληφθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου «Εν Δράσει», στο φετινό φεστιβάλ θα παρουσιάσει το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου «ΡάΟΥΣ Οίκος Ενοχής» και το έργο της Μαρίας Παπανδρέου «Δίχα τέλος και αρχή».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία χρονιά οι πολίτες του Δήμου μας θα απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις από τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων της Αττικής που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και κυρίως από το θεατρικό μας εργαστήρι που έχει ετοιμάσει δύο εξαιρετικές παραστάσεις. Σας περιμένουμε  να απολαύσουμε παραγωγές που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό κοινό!»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ