Εφημερίδα Κοινωνική

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών-Κλινική Π. Φαλήρου

 Breaking News

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών-Κλινική Π. Φαλήρου
02 Μαΐου 2024

Ένα πολύ σημαντικό μνημόνιο συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών-Κλινική Π. Φαλήρου υπέγραψε ο Δήμος Σαρωνικού προκειμένου οι δημότες να απολαμβάνουν μιας σειράς προνομίων και υπηρεσιών υγείας που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στην περιοχή.

Μέσα από το εν λόγω μνημόνιο που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ιωάννης Πυρνοκόκης παρουσία της αντιδημάρχου Υγείας Σταματίνας Νέρα, αλλάζει ριζικά ο χάρτης Υγείας στον δήμο, ενισχύεται σημαντικά η πρωτοβάθμια αλλά και η δευτεροβάθμια φροντίδα  και εξασφαλίζονται τα προνόμια που περιγράφονται παρακάτω:

  • Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Π. Φαλήρου (παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό και χειρουργό), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

  • Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στο ιατρικό Π. Φαλήρου (Δευτέρα – Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού)

  • Έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ιατρικού Π. Φαλήρου, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών. Σε περίπτωση ύπαρξης κρατικού ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ και ειδικά για αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες, Triplex και PET-CT τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ). Με χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, Triplex, συμμετοχή 15% επί της τιμής κρατικού τιμολογίου.

  • Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων EMS (εντός Ν. Αττικής) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2008.

  • Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας στο Ιατρικό Π. Φαλήρου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική εταιρεία του ενδιαφερομένου. Σε περίπτωση που υπάρχει κάλυψη ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, μη απευθείας συνεργαζόμενης με τις κλινικές του Ιατρικού, είναι δυνατή η πίστωση του λογαριασμού του ενδιαφερομένου, μέχρι 40 ημέρες, προκειμένου να μην εκταμιεύει ο ενδιαφερόμενος τα χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλίων. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κλινικές του Ομίλου.

  • Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες και γυναίκες (Basic)

Μνημόνιο-Όμιλος Ιατρικού Αθηνών


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ