Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Γι’ αυτό άφησα τον δήμο για την Περιφέρεια…!»

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Γι’ αυτό άφησα τον δήμο για την Περιφέρεια…!»
19 Ιανουαρίου 2024

«Οι δήμαρχοι είναι πια στη λογική πώς θα επανεκλεγούν. Έχουν μπει στην άκρη τα ιδεολογικά και βασικός σκοπός τους είναι οι καλές σχέσεις με την κεντρική διοίκηση», δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία 44 ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα 29 εξ αυτών ως δήμαρχος, ο κ. Ιωακειμίδης αποφάσισε να αλλάξει πολιτικό μετερίζι στις πρόσφατες εκλογές, όχι γιατί «λιμπίστηκε» την Περιφέρεια, αλλά γιατί, όπως είπε, έκλεισε τον κύκλο του στον πρώτο βαθμό…!

Όσον αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας περιφερειακής αρχής, ο Γιώργος Ιωακειμίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο οικονομικό πρόβλημα, που όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά φαίνεται να είναι σαφώς μεγαλύτερο…!

«Θα χρειαστεί σίγουρα νέα ιεράρχηση και κατανομή των έργων της Περιφέρειας στους δήμους. Υπάρχουν τεράστια χρέη 200-250 εκ. ευρώ στον ΕΔΣΝΑ και χτες που είδα τον κ. Χαρδαλιά λίγο πριν πάει στον Σύνδεσμο να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος», τόνισε ο κ. Ιωακειμίδης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο μείζων θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και στο ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων που θα πρέπει να γίνει άμεσα, ιδιαίτερα στα ζητήματα της πολιτικής προστασίας.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Ιωακειμίδη στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-γιώργος-ιωακειμίδης-στον-940-εφ-όλης-της-ύλης/

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ