Εφημερίδα Κοινωνική

Ενός κακού… media έπονται! Όσα δε λέγονται αλλά γράφονται!

Ενός κακού… media έπονται! Όσα δε λέγονται αλλά γράφονται!
23 Νοεμβρίου 2023

Γνωστό τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: «Κρίμα…προσδοκούσα Σασμό»

Με μια ανάρτηση της στο Twitter, το γνωστό τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, Πεν Νταλαούρα, σχολίασε με τον δικό της τρόπο την αποχώρηση της Αχτσιόγλου και της ομάδας της από το ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη. Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία από τον τηλεοπτικό Σασμό και έκανε αναφορά ότι προσδοκούσε Σασμό μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με ένα emoji κλόουν.

 

Τι συνέβη με το «μπάζωμα» στα Τέμπη; Ο ένας διαψεύδει τον άλλον!

Με έντονο παρασκήνιο πραγματοποιήθηκε στη Βουλή η συζήτηση για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και του Έβρου και ο Κυριάκος Βελόπουλος ρώτησε τον νυν υπουργό Κλιματικής Κρίσης και τέως υφυπουργό παρά τον πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο (την περίοδο του δυστυχήματος) σχετικά με το αν τελικά… έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη. «Η απάντηση του κ. Αγοραστού ότι εσείς ζητήσατε να μπαζωθεί ο χώρος των Τεμπών είναι αληθινή ή ψευδής;», ρώτησε συγκεκριμένα ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε «θέλω να σηκωθείτε και να μας πείτε, γιατί σε απάντηση που του εστάλη από τους συγγενείς των θυμάτων, ο κ. Αγοραστός είπε πως εσείς δώσατε εντολή να μπαζωθεί ο χώρος. Χαμογελάτε σας συμπαθώ, αλλά πρέπει να μάθουμε». Ωστόσο, στη συνέχεια ο κ. Τριαντόπουλος σηκώθηκε από τη θέση και αρκέστηκε να πει στο κοινοβούλιο: «Απλώς να ενημερώσω το σώμα πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσα ανέφερε ο κ. Βελόπουλος στην αρχή της τοποθέτησής του». Σύμφωνα πάντως με όσα αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων στα Τέμπη και μητέρα της 20χρνης Μάρθης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα, υπάρχει επίσημο έγγραφο όπου ομολογείται ότι η εντολή για το μπάζωμα δόθηκε από το Μαξίμου!

 

Η αγγελία πρόσληψης που σαρώνει στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες

Ζητούνται καθιστοί Αγιοβασίληδες για άμεση πρόσληψη!Ναι καλά διαβάσατε! Εμψυχωτές και ηθοποιοί ζητούνται άμεσα για τον ρόλο του Άγιου Βασίλη σε Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αττική από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου. Η αμοιβή και η ασφάλιση διαμορφώνεται ανάλογα με τις ώρες εργασίες. Η παρουσία του Άγιου Βασίλη είναι καθιστή και περιλαμβάνει μικρή διάδραση και φωτογράφιση με τα παιδιά σε εσωτερικό χώρο. Παρέχεται Μισθός και Ασφάλιση, αμοιβή από 800 έως 1.000€ συζητήσιμη. Ωράριο από 11:00-18:00. Πληροφορίες και τηλέφωνα για την συγκεκριμένη αγγελία έχουν αναρτηθεί στο xe.gr. Κάντε Search τα στοιχεία και στείλτε βιογραφικό. Άμεση πρόσληψη.

 

Καρατόμηση διοικητή της ΕΛΑΣ για την υπόθεση του «δράκου»

Τη διοικητική διερεύνηση της μη τήρησης των περιοριστικών όρων του 23χρονου που συνελήφθη για επιθέσεις εναντίον γυναικών στα Εξάρχεια, ζητά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό, αντιστράτηγο της αστυνομίας, Λάζαρο Μαυρόπουλο ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντα για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια καθώς και την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος συλληφθείς είχε κριθεί προφυλακιστέος το 2022 και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού. Ωστόσο, συμπληρώθηκε το 12μηνο της προφυλάκισης χωρίς να δικαστεί και με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, με ημερομηνία 12 Ιουλίου 2023 αποφασίστηκε η αποφυλάκισή του με τους περιοριστικούς όρους να διαμένει στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας και να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του. Στο διάστημα από 16 έως 20 Νοεμβρίου 2023 φέρεται να διέπραξε πολλές απόπειρες βιασμού στα Εξάρχεια, η μία σε βάρος ανήλικης.

 

Άλλοι αποχωρούν και άλλοι πάνε για… ψάρεμα

Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στο κόμμα της Κουμουνδούρου, με ένα ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν, υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει τίποτα και έπιασε το καλάμι και πήγε για ψάρεμα. Ο μέντορας του Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνουν να έχει πάει για ψάρεμα ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ οι αποχωρήσεις είναι μαζικές. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το ψαροντούφεκο που πήγε πριν ένα μήνα και έριξε και τα βέλη του… ότι το “καραβάνι” θα προχωρήσει και θα ξανά κερδίσει. Πάντως, εμείς ευχόμαστε να πήγε καλά η ψαριά του κ. Πολάκη γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πάει κατευθείαν προς τα βράχια.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ