Εφημερίδα Κοινωνική

Γλυκά Νερά: Συνεχίζει σε ρόλο δικηγόρου ο Αναγνωστόπουλος – Τι ρωτούσε επίμονα τη σύμβουλο ψυχική υγείας

Γλυκά Νερά: Συνεχίζει σε ρόλο δικηγόρου ο Αναγνωστόπουλος – Τι ρωτούσε επίμονα τη σύμβουλο ψυχική υγείας
14 Απριλίου 2022

Για ακόμη μία φορά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ανέλαβε χρέη δικηγόρου και υπέβαλλε ερωτήσεις στην σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου θέλοντας να διαψεύσει ότι ήταν χειριστικός απέναντι στη σύζυγό του.

Οι διάλογοι στην αίθουσα του δικαστηρίου

Κατηγορούμενος: Ένας άνθρωπος που επιδιώκει να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν αυτές οι συνεδρίες, που επιδιώκει τη συμβουλή, πως είναι δυνατόν εσείς να τον περιγράφετε έναν άνθρωπο που να θέλει να αποκόψει το «θύμα του»; Αυτό δεν είναι μια μεγάλη αντίφαση; Πως το δικαιολογείτε;

Μάρτυρας: Η πρώτη αντίφαση είναι ότι η Καρολάιν είναι νεκρή μέσα σε ένα τάφο και ο κατηγορούμενος είναι ζωντανός μπροστά μου.

Πρόεδρος: Αυτό που σας ρωτάει είναι δεν θα αποκάλυπτε το θύμα σε εσάς ότι χειραγωγείτε;

Μάρτυρες: Οι άνθρωποι που χειραγωγούν και οι χειριστικοί σύζυγοι θέλουν να δείχνουν ότι κάνουν τα πάντα. Δεν μου κάνει εντύπωση. Αυτή την εικόνα ήθελε να περάσει. Πρόκειται για προσπάθεια όλο το κοινωνικό περιβάλλον να έχει την άριστη γνώμη.

Κατηγορούμενος: Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που πρέπει να αποκόψει τον σύντροφο του από το περιβάλλον να φέρνουν στη ζωή του νέους άνθρωπος;

Μάρτυρας: Για ποιο λόγο την οδήγησε σε εμένα απάντησα. Το να πας να κάνεις μια συμβουλευτική δεν σημαίνει ότι εντάσεις το σύντροφό σου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Η θέση μου δεν είναι να είμαι η φίλη της Καρολάιν να διευρύνω το κοινωνικό της περιβάλλον.

Κατηγορούμενος: Δεν με κάλυψε η απάντηση. Από πού προκύπτει η γενικότερη προσπάθεια αποκλεισμού από εμένα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Δεν γνωρίζω τι γίνονταν πίσω από την πόρτα του σπιτιού της; Γνωρίζω όσα μου έλεγε η Καρολάιν. Μου έλεγε ότι ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι με ένα παιδί, δεν είχε καμία δραστηριότητα. Ότι έκανε το έκανε, το έκανε με το σύζυγό της μου έλεγε.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ