Εφημερίδα Κοινωνική

Στο Αιγαίο πλέον το μέτωπο των καταιγίδων που προκάλεσε ισχυρές βροχές και στην Αττική

Στο Αιγαίο πλέον το μέτωπο των καταιγίδων που προκάλεσε ισχυρές βροχές και στην Αττική
13 Οκτωβρίου 2020

Το Αιγαίο διασχίζει πλέον το μέτωπο των καταιγίδων, που κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης κινήθηκε ανατολικά δίνοντας μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα.

Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί, απεικονίζεται το μέτωπο των καταιγίδων στις 08:00, το οποίο διασχίζει το Αιγαίο, ενώ με κίτρινους αστερίσκους σημειώνονται οι περιοχές όπου εκδηλώνονται καταιγίδες.

chartis_kakokairia

 

 

 

 

 

 

 

Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 13/10 και στην περιοχή της Αττικής, με σημαντικά ύψη να εκδηλώνονται κυρίως στα κεντρικά τμήματα του νομού. Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr (Σχήμα 2), τα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στο μετεωρολογικό σταθμό του Άνω Κορυδαλλού με 43 mm και στην περιοχή του Τατοΐου με 33 mm.

6spk51ym

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Μeteo.gr, το μέτωπο των καταιγίδων τις επόμενες ώρες θα επηρεάσει τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά την Κρήτη (Χάρτης 3), ενώ με εξαίρεση τα δυτικά τμήματα όπου θα συνεχιστούν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γρήγορη βελτίωση.

gy1sn4td

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ