Εφημερίδα Κοινωνική

Βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους;

 Breaking News

Βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους;
17 Ιανουαρίου 2020

Δεν έφταναν όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά με τους έντονους διαλόγους μεταξύ Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Β.Γκιτάκου για τις συνθήκες εργασίας στο γκαράζ της Ρετσίνα, υπήρξε και συνέχεια…

Ακολούθησε νέα «εμπρηστική» ανακοίνωση του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά (μέλος του οποίου είναι ο κ. Γκιτάκος), αλλά το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε «άλλο» σωματείο, αυτό των «ΟΔΗΓΩΝ-ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ & ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ», που κατηγορεί τον κ. Γκιτάκο για εμπαιγμό, υποκρισία και δημιουργία εντυπώσεων!!!

Το «ζουμί» όμως της ανακοίνωσης του τελευταίου σωματείου, είναι ότι κάνει λόγο για «συμπεριφορές Γκιτάκου που πέτυχαν να ενεργοποιήσουν τη δημοτική Αρχή ώστε να θέσει θέματα για χρήση κάρτας εργασίας, χρέωση οχημάτων σε οδηγούς, λειτουργία GPS κτλ…»

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πιστεύει ότι μεμονωμένες συνδικαλιστικές κινήσεις, χωρίς «ενιαία γραμμή», όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά ανοίγουν τον «ασκό του Αιόλου» για… μεγάλα θέματα, προκαλώντας ρήγμα στις εργασιακές σχέσεις και επιπροσθέτως, στην ομαλή λειτουργία του Δήμου. Το ζητούμενο είναι να αναδειχθούν ψύχραιμα, ενιαία και σωστά τα ζητήματα των εργαζομένων -όποια και αν είναι αυτά- και βεβαίως να βρεθούν λύσεις.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ