Εφημερίδα Κοινωνική

Ολονύχτιο θρίλερ στο Αιγαίο: Σε συνεχή επαγρύπνηση βρίσκονται οι ένοπλες Δυνάμεις

 Breaking News

Ολονύχτιο θρίλερ στο Αιγαίο: Σε συνεχή επαγρύπνηση βρίσκονται οι ένοπλες Δυνάμεις
21 Ιουλίου 2016

Μετά το χθεσινό θρίλερ που έγινε στα ανοιχτά της Σύμης, απρόβλεπτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι εξελίξεις με τα δυο φουσκωτά και τους πραξικοπηματίες επιβάτες.

Ένταση προκάλεσε η είδηση με τους βατραχανθρώπους οι οποίοι αναχώρησαν από την Ρόδο και κατευθύνθηκαν στην Σύμη , προκαλώντας μια ασυνήθιστη ολονυχτία στα κεντρικά της Κατεχάκη, όπου στελέχη της υπηρεσίας επιδόθηκαν σε συνεχείς αναλύσεις ειδήσεων που κατέφταναν με ταχείς ρυθμούς από την Τουρκία κυρίως και από κλιμάκιο της υπηρεσίας σε συγκεκριμένο νησί στα Δωδεκάνησα.

Παρά τις διαψεύσεις περί προσέγγισης τουρκικών φουσκωτών από την ελληνική πλευρά, η νύχτα ήταν μεγάλη για τις Ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα μισής ώρας.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες Τούρκοι κομάντος χτενίζουν την δασική περιοχή της Μαρμαρίδας και της Ντάτσας, αναζητώντας τους σαράντα καταδρομείς που επέδρασαν στο ξενοδοχείο που παραθέριζε ο Ερντογάν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως επισημαίνουν Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η σύλληψή τους θεωρείται ζήτημα τιμής για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, μετά τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αφού οι πραξικοπηματίες κομάντο, είναι άρτια εκπαιδευμένοι στις τεχνικές του ανταρτοπόλεμου και στις τεχνικές επιβίωσης κάτω από συνθήκες σαν αυτές που βιώνουν τώρα, έχοντας πίσω τους εκατοντάδες «κυνηγούς» να τους αναζητούν σαν υποψήφια θηράματα.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ