Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη

 Breaking News

ΤΑΚΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη
28 Απριλίου 2014

Στηρίζουμε ανθρώπους που ξέρουν τον Πειραιά.

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν σε όλη την χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων αρχών της Αυτοδιοίκησης.

Θα είναι οι εκλογές στις οποίες θα κριθούν οι διοικήσεις των δήμων που εξελέγησαν με το νέο νόμο που μείωσε τους δήμους από χίλιους σε 325, επιφέροντας σοβαρές αλλαγές στη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών.

Τιμούμε τα κόμματα και το ρόλο τους στην κοινωνία. Όμως πιστεύουμε ότι σε αυτές τις εκλογές, οι πολίτες πρέπει να κρίνουν όσα έγιναν ή δεν έγιναν στη γειτονιά τους, στο δήμο τους με αποκλειστικό κριτήριο το πόσο βελτιώθηκε η ζωή τους και η καθημερινότητα μακριά από οποιαδήποτε προσπάθεια κομματικής καθοδήγησης τους.

Ανεπηρέαστα, υπεύθυνα, δημιουργικά. Πρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!Με χαρά καλωσορίζω την απόφαση του Γιάννη Μώραλη να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού και να διεκδικήσει την ψήφο των Πειραιωτών για τη δημοτική αρχή της πόλης μας.

Ο Πειραιάς, η αυτοδιοίκηση, ο δημόσιος βίος της χώρας έχουν ανάγκη από τη συνδρομή νέων, άφθαρτων και επιτυχώς δοκιμασμένων και καταξιωμένων σε άλλους στίβους ανθρώπων.

Στηρίζω ενεργά την προσπάθεια του Γιάννη Μώραλη συμμετέχοντας ως υποψήφιος στο συνδυασμό του και καλώ τους συμπολίτες μας να στηρίξουν και αυτή με την ψήφο τους μια προσπάθεια που στοχεύει στην αναγέννηση του Δήμου και της πόλης μας.

 

 


 



Σχετικά άρθρα