Αρχική σελίδα ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε το Μοσχάτο

Το δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε το Μοσχάτο

από prootos

Το δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε η ΑΕ Μοσχάτου για να λυγίσει των αξιόμαχων Σαλαμινομάχων. Ο αγώνας έληξε 3-0. Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε στο 65′ ο Αθανασόπουλος Κ. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Τσιφλίδης από την ανατροπή του Καλάι,ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στην συνέχεια του αγώνα,ο Πουλάκης στο 70′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Σπηλιωτάκης στο 87′ σημείωσε και εκείνος γκολ,για να διαμορφώσει το 3-0 το οποίο έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις:

Μοσχάτο: Βαβάκας, Μουντοκαλάκης (76′ Γκορόγιας), Μπαμπούνης (72′ Παχής), Καρδαράς, Ρωμανός, Τσούκης, Τσιφλίδης, Στούπης, Αθανασόπουλος (81′ Γιαννακόπουλος), Σπηλιωτάκης, Πουλάκης.

Σαλαμινομάχοι: Μακρής, Καλάι, Μαυρούδης (85′ Σίνης), Παπαδημητρίου, Μακρόπουλος, Μπέλιας, Κοκλιώτης, Παππάς, Παπαμιχαήλ, Λαμπρινός (76′ Ευαγγέλου), Ράμφος Ε. (76′ Κωνσταντινίδης).

 

Σταύρος Πρέσσης

 

Σχετικά άρθρα