Αρχική σελίδα ΕΛΛΑΔΑ Πώς «είδαν» στο Μαξίμου τα αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ

Πώς «είδαν» στο Μαξίμου τα αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ

από Giannis

Σιγή ιχθύος τηρεί κυβέρνηση για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Το ζευγάρι Ανδρουλάκη-Δούκα στον δεύτερο γύρο ήταν μια μάλλον προβλέψιμη εξέλιξη για το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθούν να θεωρούν ότι είναι περιορισμένη η δυνατότητα του ΠΑΣΟΚ να «απαγκιστρώσει» κεντρώους ψηφοφόρους από τη ΝΔ, οπότε και θα συνεχιστεί η αυτοτελή στρατηγική.

Είναι, βεβαίως, προφανές μεγαλύτερο το ενδιαφέρον και στις τάξεις της κυβέρνησης για τις εξελίξεις, καθώς βλέπουν το ΠΑΣΟΚ να «πλασάρεται» στη δεύτερη θέση, με δεδομένη και την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και αν τον ανησυχεί η συμμετοχή, o Κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης σχολίασε πως, «χαιρετίζουμε κάθε δημοκρατική διαδικασία. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου δεν είναι ζήτημα ανησυχίας για εμάς, αλλά προσδοκίας. Χρειάζεται να αποκτήσει η χώρα μια αξιόπιστη, εναλλακτική πρόταση, με κοστολογημένο πρόγραμμα, για να γίνονται και συγκρίσεις».

 

Σχετικά άρθρα