Αρχική σελίδα ΕΛΛΑΔΑ Πάτρα: Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση του θανάτου της 47χρονης

Πάτρα: Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση του θανάτου της 47χρονης

από Xristina

Ελεύθεροι, με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, αφέθησαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Πατρών, ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ένα μέλος του πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού 47χρονης ναυτικού την περασμένη Πέμπτη στο νότιο λιμάνι της Πάτρας, κατά την διάρκεια εκφόρτωσης ασυνόδευτων φορτηγών.

Ειδικότερα, ο 43χρονος πλοίαρχος υπήκοος Ιταλίας, ο 31χρονος ύπαρχος επίσης υπήκοος Ιταλίας και ο 31χρονος ναύτης υπήκοος Αιγύπτου, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα να αφεθούν ελεύθεροι και οι τρεις, με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης.

Να σημειωθεί ότι ελεύθερος έχει αφεθεί και ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικά άρθρα