Αρχική σελίδα Top News Μεγάλο κύκλωμα δουλεμπόρων: Συνεχίζονται οι έρευνες σε Πειραιά, Αθήνα και Περιστέρι – Πάνω από 20 συλλήψεις

Μεγάλο κύκλωμα δουλεμπόρων: Συνεχίζονται οι έρευνες σε Πειραιά, Αθήνα και Περιστέρι – Πάνω από 20 συλλήψεις

από Giannis

Τις 20 έφτασαν πλέον οι συλλήψεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών και κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έρευνες έχουν γίνει στο κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, αλλά και στο Περιστέρι, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας. 

Στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται κυρίως άτομα με καταγωγή από την Αίγυπτο και τη Συρία, ενώ μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον 500 παράνομους μετανάστες που έχουν διακινηθεί μέσω της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας. 

Οι αστυνομικές αρχές έχουν κάνει έφοδο και έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 4 πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Τα κέρδη του κυκλώματος προκαλούν ζάλη, φτάνοντας τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά άρθρα