Σοβαρό επεισόδιο ξέσπασε στη μία τα ξημερώματα σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στην πλατεία Γρηγορίου Λαμπράκη. Στο επεισόδιο συμμετείχαν περίπου δέκα άτομα και ξαφνικά υπήρξε αναστάτωση και να εκσφεδονίζονται καρέκλες.
Από τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν, τραυματίστηκαν δύο αντιδήμαρχοι, ο ένας στο κεφάλι από αντικείμενο που δέχτηκε και ο άλλος στο χέρι. Επίσης, τραυματίστηκε ένας 16χρονος από γροθιές στο πρόσωπο και μία 40χρονη γυναίκα η οποία λιποθύμησε από την ένταση της στιγμής.
Μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο
Ο 41χρονος αντιδήμαρχος που τραυματίστηκε στο κεφάλι και η γυναίκα που λιποθύμησε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ στον άλλον αντιδήμαρχο και στον ανήλικο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Τα αίτια του επεισοδίου δεν έχουν γίνει γνωστά.