Στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα βλέπουμε τη χυδαία επίθεση του παπά προς μια τρανς γυναίκα, η οποία είχε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για το συσσίτιο, όμως ο ιερέας της εκκλησίας αρνήθηκε να της προσφέρει φαγητό, αποκαλώντας τη «άντρα με β@@@ά».
«Σας έχω φέρει όλα τα χαρτιά μου, καλύπτω όλες τις προϋποθέσεις. Γιατί αρνείστε να μου δώσετε φαγητό» ακούγεται να λέει απορημένη. Η απάντηση του παπά σοκάρει.
Ο διάλογος
-«Για μένα άκουσε εδώ είναι η πίστη μου ότι τους ομοφυλόφιλους δεν τους ρίχνουμε στη θάλασσα, ούτε τους καίμε, τους αποδεχόμεθα. Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άνδρας και κάνεις τη γυναίκα».
-«Έχω αναγνώριση από το κράτος» λέει η τρανς.
-«δεν με ενδιαφέρει»
-«Ήρθα να πάρω τη βοήθεια από τον οίκο του Θεού, όχι τον δικό σας» του απαντάει εκείνη με τη σειρά της.
-«Δεν είσαι άνδρας με βυζιά; Τι είσαι;». «Έχω πληροφορίες ότι τα κονομάς» λέει ο παπάς.
-«Άμα τα κονομούσα δεν θα ερχόμουν εδώ».
«Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πλάσμα του διαβόλου»
Η ίδια η τρανς γυναίκα μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και εξιστόρησε όλο το διάλογο που εκτυλίχθηκε, την ώρα της διανομής του συσσίτιου.
«Πήγα, όπως συνήθιζα επί 15 ημέρες, να πάρω το συσσίτιό μου. Εκείνη την ημέρα μου είπαν οι γυναίκες που φροντίζουν για το συσσίτιο ότι θέλει να με δει ο παπάς της ενορίας. Με ρωτάει “έχεις καταθέσει τα χαρτιά σου;”, του λέω “φυσικά”, με ρώτησε μετά “τι φορολογική δήλωση έχεις;” και του είπα “αυτή που χρειάζεται για να έχω το συσσίτιο”.
Μετά με ρωτάει “είσαι άντρας ή γυναίκα;” και του είπα “τι σημασία έχει;”. Μετά με ξαναρώτησε και του είπα ότι είμαι τρανς. Και μου είπε “άκουσε να δεις, αυτή είναι η τελευταία φορά που το παίρνεις, γιατί είσαι άντρας με β@@@ά. Άμα θέλεις βγάλε τα β@@@ά σου, γίνε άντρας και θα έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιο. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πλάσμα του διαβόλου”.
Και εγώ του είπα μετά “και τι να κάνω; Για να έρχομαι εδώ, σημαίνει ότι έχω ανάγκη”. Μου είπε ότι “αν θες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να πας να γίνεις πόρνη”. Εγώ ζήτησα πάλι το συσσίτιό μου και μου το αρνήθηκαν», δήλωσε στην εκπομπή.
Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «πήγα στην αίθουσα και ήταν άλλοι 3 παπάδες και τους ρώτησα γιατί δεν μου δίνουν το συσσίτιό μου. Αφού μου είπε ξανά την ατάκα για τα β@@@ά, του είπα ότι “εγώ θα τα βγάλω, αφού πρώτα βγάλεις εσύ τα ράσα σου”».