Με τον Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο συναντήθηκε η Ένωση Ιδιοκτητών Τοπικών Ημερήσιων και Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο Αντώνη Κατωπόδη και τον Γενικό Γραμματέα, Απόστολο Καραμπερόπουλο.
Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών και ο Υπουργός ενημερώθηκε για ζητήματα που άπτονται του τοπικού Τύπου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση.
Ο κ. Λιβάνιος εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο που επιτελεί ο τοπικός Τύπος, καθώς αναδεικνύει σημαντικά αυτοδιοικητικά ζητήματα.
Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε γενικότερη συζήτηση για θέματα της αυτοδιοίκησης αλλά και για θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, ενώ ακολούθησε ενημέρωση για τις ενέργειες του Υπουργείου.
Η συνάντηση διεξήχθη και πολύ καλό κλίμα, ο Υπουργός έδειξε ότι η πόρτα του γραφείου του είναι «ανοιχτή», αφουγκράζεται τις ανάγκες και ενδιαφέρεται να συνομιλεί για θέματα του «χαρτοφυλακίου» του.
Αμφότεροι δήλωσαν ικανοποιημένοι για την πορεία των συζητήσεων και δεσμεύτηκαν σε νεότερη επικοινωνία.