Άνοιξε η προπώληση για την πολυαναμενόμενη παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Όσα Παίρνει ο Άνεμος».
Το κορυφαίο αντιπολεμικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας παρουσιάζεται από τις 25 Απριλίου σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Στο ρόλο της Σκάρτελ Ο’ Χάρα η Λένα Παπαληγούρα. Ρετ Μπάτλερ ο Ορέστης Τζιόβας. Άσλεϋ ο Όμηρος Πουλάκης. Τζέραλντ ο Γεράσιμος Γεννατάς. Μέλανι η Ιφιγένεια Καραμήτρου, Μάμμυ η Idra Kayne, Τσαρλς & Φρανκ ο Θάνος Κόνιαρης, Έλλεν η Δάφνη Καμμένου, Σουέλλεν η Ελευθερία Πάλλα.
Ερμηνεύει ζωντανά ο μουσικός περφόρμερ Γιώργος Παλαμιώτης. Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο. Ένα κορυφαίο ανάγνωσμα όλων των εποχών, που χάρισε μια από τις πιο μνημειώδεις ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.
Ένα έργο για τον έρωτα, τον πόλεμο και τον σκληρό αγώνα μιας κοινωνίας να επιλέξει ανάμεσα στην ηθική και την επιβίωση. Μια παράσταση που φέρνει το άρωμα και τις μουσικές του αμερικανικού νότου στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.