Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζεται με επιτυχία το «Καλοκαίρι Στην Πόλη», του Δήμου Πειραιά

Συνεχίζεται με επιτυχία το «Καλοκαίρι Στην Πόλη», του Δήμου Πειραιά
09 Ιουλίου 2024

Στις δράσεις «Καλοκαίρι Στην Πόλη», έρχεται να προστεθεί μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη με αγαπημένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, με τους Γιαγκίνηδες, στον γραφικό Όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή, δίπλα στο κύμα, την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Μαζί με τους Σπύρο Ζήση και Παναγιώτη Σικλαφίδη, γνωστοί και αγαπητοί πλέον ως Γιαγκίνηδες, θα είναι και μία εξαιρετική τριάδα νέων μουσικών αποτελούμενη από τους Έρση Μεϊτανίδου στο φλάουτο, Ελένη Φουρλάνου στο βιολί και στο κανονάκι και ο Μάνος Βλάχος στο κοντραμπάσο.

Στη συνέχεια, οι μικροί Πειραιώτες το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου, θα έχουν τη χαρά να παίξουν παιχνίδια, να συμμετέχουν σε καλοκαιρινά εργαστήρια, όπως στη ρομποτική για παιδιά, να «δράσουν» με τις «φρουτοπεριπέτειες», να δουν παραστάσεις Καραγκιόζη και αγαπημένες παιδικές ταινίες στο θερινό σινεμά, να μετέχουν στο Survivor του θεού Ποσειδώνα και σε πολλές άλλες δραστηριότητες!

4C5A3493

Το καλοκαιρινό πολυθεματικό πρόγραμμα, με δωρεάν δράσεις για τα παιδιά της πόλης, σχεδίασε και υλοποιεί και εφέτος ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού.

PINAKAS

Οι καλοκαιρινές δράσεις θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουλίου και πραγματοποιούνται σε πάρκα, πλατείες και παιδικές χαρές και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

4C5A3729

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ