Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΟΚ: Δωρεά μονάδων φαγητού και ροφημάτων για τους άστεγους του Πειραιά και της Αθήνας

 Breaking News

ΕΟΚ: Δωρεά μονάδων φαγητού και ροφημάτων για τους άστεγους του Πειραιά και της Αθήνας
10 Ιουλίου 2024

Το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ΕΟΚ, που, στο πλαίσιο των κοινωνικών ενεργειών του Προολυμπιακού τουρνουά, δώρισε μονάδες φαγητού και ροφημάτων για την διάθεση τους σε δομές αστέγων και απόρων του Πειραιά και της Νίκαιας, καθώς και σε κέντρα αστέγων της Αθήνας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Στο πλαίσιο των κοινωνικών ενεργειών του Προολυμπιακού Τουρνουά, η ΕΟΚ δώρισε στον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων 350 μονάδες φαγητού και 350 μονάδες ροφημάτων, για τη διάθεσή τους στις δομές άστεγων και άπορων συμπολιτών μας που λειτουργούν στον Πειραιά και στη Νίκαια. Αντίστοιχα, άλλες 150 μονάδες φαγητού και 150 μονάδες ροφημάτων δόθηκαν σε κέντρα αστέγων της PRAKSIS σε Αθήνα και Πειραιά, μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ωφελούμενοι των δομών της UNESCO Πειραιώς και Νήσων είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν από την ΕΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και να παρακολουθήσουν αγώνες του Τουρνουά, σε μια προσπάθεια προαγωγής της συμπερίληψης και της ισότητας μέσω του αθλητισμού.

Ο αθλητισμός και ειδικά η καλαθοσφαίριση αποτελούν μια από τις αποτελεσματικότερες πλατφόρμες για θετικές αλλαγές στην κοινωνία. Μέσα από τις συμπράξεις με φορείς της κοινωνίας των πολιτών, η Ομοσπονδία κάνει πράξη τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας ΕΟΚ Plus+.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ